Belisol is nu ook bereikbaar via WhatsApp

Tegenwoordig kun je chatten met Belisol via WhatsApp. Zo kun je op eender welk moment en op eender welke plaats je vraag stellen, handig!

Belisol is steeds op zoek naar vernieuwing, zo kwam de firma vorig jaar met de 'Al Klant' pagina voor een optimale dienst na verkoop. Daarnaast introduceerde Belisol de subsidietool waarmee je eenvoudigweg een idee krijgt van de beschikbare subsidies voor jouw project. Verder werd het mogelijk om via de website te chatten om vlot je vragen te kunnen stellen. Nu breidt Belisol deze mogelijkheid verder uit.

Via WhatsApp zal je nu ook algemene vragen kunnen stellen aan Belisol. De firma merkte dat WhatsApp een communicatiemiddel is dat vlot en vaak gebruikt wordt. Omdat Belisol voortdurend streeft naar innovatie om het leven van de klant makkelijker te maken kan je nu chatten met Belisol via WhatsApp. Op deze manier kan je op eender welk moment en op eender welke plaats je vraag stellen. Goed om te weten is dat Belisol je nooit uit eigen beweging berichtjes zal sturen. Het bedrijf reageert alleen op jouw vragen.

 Je vraag stellen aan Belisol via WhatsApp? Klik dan hier.

Let op: dit nummer is enkel beschikbaar voor het chatten via WhatsApp

In samenwerking met Belisol

Meer nieuws van Belisol

Stel op bis zelf je droomdeur samen bij Belisol

Het is weer bis-beurs in Flanders Expo: het ideale moment om je (ver)bouwplannen verder uit te we

Tien veelgestelde vragen over ramen en deuren beantwoord

Wil je nieuwe ramen en deuren laten plaatsen, maar heb je nog vragen?

GRATIS Nieuwsbrief