Trend: slanke, hoogisolerende raamprofielen in aluminium

Gepubliceerd op 06 April 2020

Minimalistische aluminium ramen en deuren met slanke profielen zijn een ware trend. En dat zowel bij nieuwbouw als renovatiewoningen. Ontdek het geheim achter hun succes en de mogelijkheden voor jouw project.

Grote glaspartijen voor natuurlijk licht in huis

We staan er misschien niet bij stil, maar natuurlijke lichtinval draagt bij tot ons wooncomfort. Grote glaspartijen zijn in dat opzicht een aanrader, want die laten volop daglicht binnen. Bovendien bieden ze een onbelemmerd zicht. Met aluminium profielen wordt het mogelijk, ook als je een slanke constructie voor ogen hebt. Benieuwd? Vraag je gratis inspiratiebrochure ramen en deuren aan.

Aluminium, licht maar oersterk

Waarom aluminium? Aluminium is een licht, maar oersterk materiaal. Aluminium profielen kunnen dus heel wat gewicht dragen en laten tegelijk slanke constructies toe. Daar komt nog bij dat aluminium ramen en deuren uitstekend isoleren. Goed nieuws voor je budget en je comfort! Ontdek slanke, hoogisolerende raam- en deurprofielen voor een maximale lichtinval.

Mogelijke formaten, stijlen en toepassingen

Slanke aluminium ramen zijn er in diverse formaten, stijlen en voor uiteenlopende toepassingen. Een modern-strakke stijl, of liever een stoere steellook? Een extra groot raam, of toch een luxueus drempelloos schuifraam? Het kan allemaal. Bekijk uiteenlopende realisaties en laat je inspireren. Graag hulp bij je keuze? Ontdek het geschikte raamprofiel voor jouw project in slechts 3 klikken.

Eenzelfde look voor al je hoogisolerend buitenschrijnwerk

Waar vind je nu die slanke profielen waarmee je voldoet aan de steeds strengere isolatienormen? Dichter bij huis dan je denkt! De Belgische aluminiumfabrikant Aliplast ontwikkelde de Max Light serie. Die omvat zowel ramen, deuren als schuiframen en maakt het mogelijk om al je buitenschrijnwerk in dezelfde stijl te laten uitvoeren. Vind hier een verdeler in je buurt.

Duurzame oplossing

Graag een duurzame oplossing, in de twee betekenissen van het woord? Wees gerust, ook dan zit je goed met aluminium. Dit materiaal gaat jaren mee en is 100% recyclebaar. Aluminium kan dus volledig hergebruikt worden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, en dit proces kan blijvend herhaald worden. Maar er is meer. Ontdek hier alle voordelen van aluminium.

Jaren gerust dankzij de lakgarantie

En de kleur van je ramen en deuren? Die kies je zelf, eventueel met wat hulp. Aliplast biedt een brede waaier van kleuren aan, telkens met een standaard lakgarantie van 15 jaar. Voor een aantal kleuren geldt de lakgarantie zelfs 25 jaar. Bezoek een specialist in je buurt en ga er de kleurstalen bekijken. Je krijgt er gratis advies bovenop.

Kijk je uit naar slanke, superisolerende aluminium ramen en deuren? Ontdek snel welk profiel bij jou past via de handige product selector. Vraag je online inspiratiebrochure aan en neem contact op met een Aliplast-verdeler in je buurt voor advies.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan