Ramen kiezen: deze architecturale roestkleur blijft jaren mooi

Gepubliceerd op 06 October 2020

De laatste jaren waren zwarte ramen dé trend in de woningbouw, maar daar komt mogelijk verandering in! De vraag naar de ‘Cortenstaal’-roestkleur uit architecturale hoek stijgt opvallend. Ontdek het kwalitatieve alternatief van Aliplast: RUST-TC.

Nieuwe kleur met vele voordelen

Velen zijn fan van de roestkleur ‘Cortenstaal’ maar willen er de nadelen niet bijnemen, zoals het roestwater dat vlekken kan nalaten op klinkers of blauwe steen en de hoge kostprijs. Daarom lanceerde Aliplast Aluminium Systems een voordelig alternatief: RUST-TC. Ontdek deze kleur bij een Aliplast Specialist in jouw buurt.

Kleurvast en roestvrij, met 25 jaar garantie

Waarom kiezen voor de roestkleur ‘RUST-TC’ van Aliplast? De aluminium profielen of platen worden gepoederlakt in roestkleur. Het aluminium gaat dus nooit roesten en behoudt zijn oorspronkelijke kleur bij elke weersomstandigheid. Daarom geeft Aliplast ook 25 jaar garantie op de poederlak. En de prijs? Die is dezelfde als de andere TC-kleuren op de aluminium binnen- en buitensystemen van Aliplast. Graag een gratis offerte? Neem dan contact op met een Aliplast Specialist.

Ook voor gevelbekleding

De mooie bruinoranje roestkleur staat prachtig bij de kleuren van de natuur. Daarom wordt de RUST-TC niet enkel gebruikt voor ramen en deuren, maar ook voor de aluminium gevelbekleding Deco Wall. En over de natuur gesproken, daar draagt Aliplast zorg voor. Dit bewijzen ze door hun Cradle to Cradle certificaten op bijna alle aluminium systemen.
Kijk je uit naar duurzame aluminium ramen en deuren met lakgarantie? Ontdek snel welk profiel bij jou past via de handige product selectorVraag je online inspiratiebrochure aan en neem contact op met een Aliplast-verdeler in je buurt voor advies. Succes!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan