Ramen en deuren kiezen: probeer de configurator en bekijk meteen het resultaat

17/04/2020

Hoe vind je de ideale ramen en deuren voor jouw project? Algemene tips zijn nuttig, maar het is vooral belangrijk dat je ramen en deuren bij jouw situatie en woning passen. Om uit te vissen wat best werkt voor jou, kun je nu verschillende mogelijkheden uitproberen. Gewoon vanuit je luie zetel.

Probeer de raamconfigurator en leef je uit

Benieuwd hoe aluminium ramen er zouden uitzien in jouw woning? Met de handige raamconfigurator van Aliplast stel je vlot jouw aluminium ramen, deuren en schuiframen samen, en pas je ze aan naar jouw wensen. Makkelijk en zonder gedoe. Zo ontdek je snel welke ramen en deuren bij jouw woning passen, en waar je ze best plaatst in de gevel. Probeer het meteen eens uit.

Grenzeloze esthetische mogelijkheden

Of je nu klassieke of moderne ramen wil, een duorail schuifraam of een drierail, met de configurator kun je alles een plaats naar wens geven en meteen het geheel bekijken. Ook je interieur kun je aanpakken met de aluminium glazen scharnier-, pivot- of schuifdeuren. Een handige hulp bij de zoektocht naar de ideale ramen en deuren voor jouw project. Je ontdekt welke stijl, kleuren en extraatjes bij jouw woning passen en komt op frisse ideeën. Vraag je gratis inspiratiebrochure ramen en deuren aan en krijg alvast een idee van de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Klaar voor jouw simulatie? Surf dan naar de raamconfigurator van Aliplast en kies of je voor een interieur of exterieur project gaat. Voor een project met aluminium buitenschrijnwerk kies je tussen drie types woningen en gevelstenen. Daarna kun je raamelementen toevoegen en de kleuren en gewenste opties aanpassen. Probeer gerust diverse mogelijkheden uit, tot je tevreden bent met het resultaat. Like what you see? Bewaar dan je configuratie. Je ontdekt meteen welk aluminium profiel het best aansluit bij jouw wensen.

Hoe helpt de raamconfigurator?

De raamconfigurator helpt je inzien wat het best werkt voor jouw project. Een schuifraam op één gevel, of een schuifraam op een hoek. Een lang, smal raam, of twee kleintjes. Een vast raam, of een draaiklikraam. Je denkt na over de richting waarin het raam best opengaat en leert welke kleuren bij je gevelsteen passen. Dan is het tijd om een specialist in je buurt te bezoeken. Daar kun je een staal bekijken van je gekozen kleur, en bijkomende keuzes maken zoals de eventuele korrel in de poederlak. Vind hier een specialist in je buurt en ga er eens langs met je configuratie. Je krijgt gratis advies en eventueel een offerte.

Waarom aluminium?

Aluminium ramen hebben een extreem lange levensduur en hoogisolerende eigenschappen. Omdat je ermee bespaart op je energiefactuur, betalen ze zichzelf terug. Verder zijn ze 100% recyclebaar, onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in diverse kleuren. Goed om te weten: Aliplast biedt een op de meeste kleuren een ‘seaside’ lakgarantie van 25 jaar. Deze lakbescherming geldt ook bij hevige wind en zoute zeelucht. Maak kennis met deze Belgische aluminiumfabrikant en bekijk inspirerende projecten.

Met de handige raamconfigurator van Aliplast stel je vlot jouw aluminium ramen, deuren en schuiframen samen. Neem je configuratie mee naar een Aliplast-verdeler in je buurt en ga er de kleurstalen bekijken. Je krijgt er advies en een offerte op maat.

In samenwerking met Aliplast Aluminium Systems

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.