Onderhoudsvriendelijke ramen met 25 jaar kleurgarantie? Ga voor aluminium ramen van Aliplast!

08/07/2023

Of je nu aan het bouwen bent of renoveert: als je op zoek bent naar ramen die langdurig mooi blijven met minimaal onderhoud, dan zijn aluminium ramen de perfecte keuze. Bij Aliplast krijg je zelfs een indrukwekkende garantie van 25 jaar op de kleurvastheid. Zo kan je jaren zorgeloos genieten. Ontdek er snel meer over.

Beschikbaar in allerlei kleuren en tinten

De aluminium ramen van Aliplast zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment kleuren en tinten. Bovendien kan je kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals mat, glanzend of structuurlak. Wil je ervoor zorgen dat je ramen perfect passen bij zowel je gevel aan de buitenkant, als je interieur aan de binnenkant? Dan zijn bicolor ramen de ideale oplossing.

Vraag je gratis inspiratiebrochure aan en vind jouw match.

Aluminium ramen gaan lang mee

Aluminium raamprofielen gaan tientallen jaren mee. Aluminium profielen kunnen niet roesten, barsten of kromtrekken en behouden hun kleur uitzonderlijk goed. Daarom geeft Aliplast standaard 15 jaar kleurgarantie. Aliplast biedt zelfs een uitgebreid kleurengamma aan met 25 jaar lakgarantie, voorzien van het prestigieuze kwaliteitslabel ‘Qualicoat Seaside’. Hierdoor is jouw lakwerk extra beschermd tegen agressieve milieus (uitlaatgassen, kustgebied …).

Lees meer over de kleurengarantie bij Aliplast.

Uiterst onderhoudsvriendelijk

Het onderhoud van aluminium ramen is uiterst eenvoudig. Je hoeft ze niet te schilderen of te vernissen. Afhankelijk van de woonomgeving en het milieu hoef je jouw aluminium ramen slechts twee tot vier keer per jaar schoon te maken met Periodi Clean. In landelijke gebieden is twee keer per jaar voldoende, terwijl het in stedelijke en kustgebieden ongeveer vier keer per jaar wordt aanbevolen. Voor het behoud van de kleur breng je één keer per jaar Maxigloss aan. Je kan deze producten bestellen bij een Aliplast dealer in je buurt.

Lees meer over het eenvoudige onderhoud van aluminium ramen.

Zoals je ziet, zijn aluminium ramen en deuren van Aliplast van uitstekende kwaliteit én uiterst duurzaam. Ben je overtuigd? Neem dan vandaag nog contact op met een Aliplast dealer in jouw buurt voor advies en/of een offerte.

In samenwerking met Aliplast Aluminium Systems

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.