Zeg vaarwel tegen je hoog energiefactuur met isolerend buitenschrijnwerk

Gepubliceerd op 20 September 2022

Maak korte metten met die hoge energiefactuur dankzij uitstekend isolerende ramen en deuren, garagepoorten en rolluiken. Want buitenschrijnwerk heeft, naast dak-, gevel- en vloerisolatie, een grote impact op het energieverbruik van je woning. 

Volledig isolerend gamma op één plek

Winsol is de juiste plek om van je ruwbouw een echte thuis te maken. Buitenschrijnwerk zorgt niet alleen voor een lucht-, wind- en waterdichte woning, maar houdt ook lawaai buitenshuis én heeft isolerende eigenschappen zodat de warmte niet naar buiten ontsnapt tijdens de winter.

Daarnaast creëer je ook een veilig en beschermd gevoel door je woning af te sluiten met inbraakwerend en -vertragende ramen en deuren, garagepoorten en rolluiken. En daarbij verliezen ze bij Winsol het totale uitzicht van je huis niet uit het oog, want de firma kan de kleur van alle Winsol buitenschrijnwerk op elkaar afstemmen.

Winsol buitenschrijnwerk:

1) Ramen en deuren

  • In pvc of aluminium
  • Helemaal op maat gemaakt in hun Belgische productie
  • Nieuw hoog isolerend pvc raam-, deur- en schuifsysteem QUBIC en QUBIC Slide

> Ontdek meer over Winsol ramen en deuren

2) Garagepoorten

  • Verticaal of horizontaal openschuivend
  • Geautomatiseerd met hackerbeveiliging
  • Voor elke stijl dankzij de vele afwerkingen (incl. de populaire pastorijpoort)

> Ontdek meer over Winsol garagepoorten

3) Rolluiken

  • Ook beschikbaar op zonne-energie: voorzetrolluik SolarBox
  • Elektrische bediening met stille motor
  • Inbouw, voorzet (aan de buitenkant) of opbouw (samen met nieuwe ramen of deuren)

> Ontdek meer over Winsol rolluiken

De juiste tools voor een perfecte voorbereiding

Er komt veel bij kijken wanneer je bouwt of renoveert. Winsol helpt je graag tijdens een deel van deze voorbereiding via hun handige tools.

1) Energiecalculator

Nog niet helemaal overtuigd hoe nieuwe Winsol ramen en deuren het verschil maken op je energiefactuur? Probeer de gratis energiecalculator uit en ontdek meteen hoeveel je zal besparen, zowel in de zomer als in de winter.
> Hoeveel zal ik besparen op mijn verwarmingskosten?

2) Premiezoeker

Wie bouwt of verbouwt kan aanspraak maken op premies en subsidies om het kostenplaatje te helpen drukken. De premiezoeker van Winsol bezorgt je in slechts enkele klikken een handig overzicht van de beschikbare subsidies in jouw regio. En dat niet alleen voor ramen, maar ook voor andere aspecten die aan bod komen zoals warmtepomp, zonnepanelen …
Ontdek de premies in mijn gemeente

3) Budgetcalculator

Hoeveel gaan mijn nieuwe ramen en deuren kosten? Daarvoor kan je altijd een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen of zelf de berekening maken via de budgetcalculator van Winsol. Hiermee simuleer je in enkele ogenblikken een inschatting van het budget dat je nodig zal hebben. Hou er rekening mee dat dit een inschatting is, en geen finale offerte.
> Ontvang een ruwe inschatting van nieuwe ramen

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan