Hoe hou ik pottenkijkers buiten?

We bouwen allemaal aan ons eigen nestje. Een plaatsje voor onszelf, voor ons gezien, een plaats om onze kinderen te zien opgroeien. Net daarom is het zo belangrijk om nieuwsgierigen buiten te houden.

Privacy

Privacy is tegenwoordig een zeldzaamheid aan het worden. Het beetje privacy dat we nog hebben willen we daarom zo goed mogelijk beschermen. Een goede optie om uw privacy te behouden zijn rolluiken. U kan er op eender welk moment voor kiezen rolluiken te integreren in of aan uw woning. Of u nu een nieuwe woning bouwt of een bestaande woning renoveert, er is voor ieder wat wils als het aankomt op rolluiken.

In de nieuwbouwfase van een woning kiezen we voor de inbouw optie, inbouwrolluiken die volledig geïntegreerd zijn in uw woning. U doet een grote renovatie en kiest voor nieuwe ramen? Dan kiest u beter voor opbouwrolluiken.  Raam en rolluik worden in dit geval als één geheel geplaatst. Kiest u eerder voor een kleinere renovatie? Ga dan voor voorzetrolluiken. Het is bij deze optie niet nodig om nieuwe ramen te plaatsen, deze rolluiken kunnen zonder één enkele aanpassing gemonteerd worden.

Veiligheid

Naast privacy is ook veiligheid een groot knelpunt. Nog steeds worden er jaarlijks heel wat woninginbraken geregistreerd. Rolluiken zijn reeds een eerste stap in de strijd uw woning nog meer te beschermen tegen die pottenkijkers en ongewenste bezoekers. Een alternatief kan een degelijke poort zijn. Een goede poort is niet alleen veiliger, het schrikt ook nog eens direct die ongewenste gasten af.

U kunt kiezen tussen ofwel rolpoorten ofwel sectionaalpoorten. Rolpoorten zien we veelal voor grotere oppervlaktes maar is zeker ook geschikt voor particuliere woningen. Daarnaast is ook een sectionaalpoort een goede overweging. Een sectionaalpoort is volledig ingebouwd en er is geen plaatsverlies in de garage noch binnen als buiten.

De combinatie van rolluiken met een stevige poort maakt van uw woning een veilige thuis.

 

Vind hier meer informatie over Timmerman

Bekijk hier de mogelijkheden voor rolluiken

Bekijk hier de mogelijkheden voor poorten

In samenwerking met Timmerman

Meer nieuws van Timmerman

PVC-ramen: alle kleuren van de regenboog…

We moeten het waarschijnlijk niet meer herhalen, maar PVC is een prachtig materiaal voor uw ramen

Aluminium schuiframen: de esthetische overgang tussen buiten en binnen

Schuiframen, ze geven het meeste licht en vallen toch niet op in uw interieur.

Onderhoud PVC-ramen en deuren

Proficiat, je hebt gekozen voor pvc ramen en deuren.

Hoe kan je je ramen nog extra beveiligen?

Ga jij ook graag eens een avondje stappen met vrienden?

GRATIS Nieuwsbrief