Vind snel jouw ideale ramen (in 3 stappen!)

Gepubliceerd op 30 July 2018

Op zoek naar de ideale ramen voor jouw woning? We reiken je een persoonlijke inspiratievideo aan, én realisaties op maat van jouw project. Zo doe je in no time frisse ideeën op. Met het advies van een ervaren vakman hak je de knoop door.

Stap 1: droom weg bij je persoonlijke inspiratievideo

Hou je van klassiek of eerder van modern? Primeren voor jou design en kleuren, comfort en onderhoud of toch energie en isolatie? Hecht je belang aan ecologie en duurzaamheid of aan veiligheid? Op basis van je eigen bouwstijl en de thema’s die jij belangrijk vindt, wordt jouw video op maat samengesteld. Bekijk hier jouw persoonlijke inspiratievideo en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Stap 2: bekijk realisaties op maat van jouw project

Over smaak valt niet te twisten, iedereen creëert de woonomgeving die het beste bij hem of haar past. Kies je voor een sobere of voor een rustieke stijl? Hou je van een speelse vormgeving of verkies je strakke lijnen? Bekijk tal van gerealiseerde projecten voor jouw gewenste stijl en situatie. Benieuwd naar de oplossingen waarmee ze zijn gerealiseerd? Ontdek diverse aluminium ramen en deuren, schuifdeuren, glasgevels en veranda’s in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren. In één moeite leer je meer over de nieuwste snufjes.

Stap 3: scoor persoonlijk advies van een professional

Nu is het aan jou om alle kleuren en stijlen met eigen ogen te zien. Maak kennis met de ideale ramen, deuren en veranda’s voor jouw project. Gespecialiseerde vakmannen plaatsen ze volgens de regels van de kunst. Bezoek de showroom van een vakman in jouw buurt. Hij adviseert je graag bij jouw project en maakt een voorstel op maat, op basis van jouw bouwstijl en voorkeuren.


Klaar voor jouw project? Neem contact op met een vakman in je buurt voor advies op maat. Vraag zeker ook je gratis brochure aan.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan