Nu gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium (tot 31/10)

Gepubliceerd op

Duurzame (ver)bouwplannen? Dan heb je geluk. Tot 31 oktober kan je bij Reynaers Aluminium profiteren van een gratis isolatie upgrade op hun ramen, deuren en veranda's. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem krijg je gratis het HI (High Insulation) systeem. Een aanrader voor iedereen die energie en budget wil besparen. Maak vóór 31 oktober een afspraak bij de Reynaers Aluminium vakman in je buurt en pak je voordeel.

Wonen in duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium 

Wonen in duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium is nu binnen handbereik. Ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium zijn ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een duurzame oplossing. Voor wie die oog heeft voor detail, voor wie esthetiek even belangrijk vindt als prestaties, en voor iedereen die wil wonen in duurzame schoonheid.

Maak een afspraak met jouw vakman in de buurt voor deskundig advies en laat je alvast inspireren door uiteenlopende realisaties.

Sterke eigenschappen

De profielen van Reynaers Aluminium bewijzen dat echte schoonheid lang kan blijven bestaan. Ze zien er mooi uit en gaan een leven lang mee. Aluminium combineert dan ook heel wat sterke eigenschappen, zoals duurzaamheid, lichtheid, onderhoudsgemak, inbraak- en brandveiligheid. Bovendien isoleren de profielen van Reynaers Aluminium optimaal, wat een lagere energierekening en maximaal wooncomfort oplevert. Ontdek hier 9 opvallende voordelen van aluminium.

Maak een afspraak bij een Reynaers Aluminium vakman

Graag advies dat specifiek is afgestemd op jouw project? Neem dan zeker contact op met een Reynaers Aluminium vakman bij jou in de buurt. Er zijn meer dan 150 Reynaers Aluminium vakmannen in België beschikbaar.

De actie ‘Gratis isolatie upgrade’ is geldig tot 31 oktober bij de Reynaers Aluminium vakman in jouw buurt. Profiteren is eenvoudig: maak hier je afspraak met een Reynaers Aluminium vakman.

Liever eerst wat meer inspiratie? Vraag je gratis inspiratieboek aan en ontdek tal van tips voor duurzaam (ver)bouwen.

   

standaard