Nu gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium (tot 15/10)

Gepubliceerd op 15 September 2023

Duurzame (ver)bouwplannen? Dan heb je geluk. Tot 15 oktober kan je bij Reynaers Aluminium profiteren van een gratis isolatie upgrade op hun ramen, deuren en veranda's. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem krijg je gratis het HI (High Insulation) systeem. Een aanrader voor iedereen die energie en budget wil besparen. Maak vóór 15 oktober een afspraak bij de Reynaers Aluminium vakman in je buurt, of bezoek een deelnemende vakman tijdens het opendeurweekend op 23 of 24 september.

Wonen in duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium 

Wonen in duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium is nu binnen handbereik. Ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium zijn ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een duurzame oplossing. Voor wie die oog heeft voor detail, voor wie esthetiek even belangrijk vindt als prestaties, en voor iedereen die wil wonen in duurzame schoonheid.

Maak een afspraak met jouw vakman in de buurt voor deskundig advies en laat je alvast inspireren door uiteenlopende realisaties.

Sterke eigenschappen

De profielen van Reynaers Aluminium bewijzen dat echte schoonheid lang kan blijven bestaan. Ze zien er mooi uit en gaan een leven lang mee. Aluminium combineert dan ook heel wat sterke eigenschappen, zoals duurzaamheid, lichtheid, onderhoudsgemak, inbraak- en brandveiligheid. Bovendien isoleren de profielen van Reynaers Aluminium optimaal, wat een lagere energierekening en maximaal wooncomfort oplevert. Ontdek hier 9 opvallende voordelen van aluminium.

Maak een afspraak bij een Reynaers Aluminium vakman

Graag advies dat specifiek is afgestemd op jouw project? Neem dan zeker contact op met een Reynaers Aluminium vakman bij jou in de buurt. Er zijn meer dan 150 Reynaers Aluminium vakmannen in België beschikbaar.

Maak nu je afspraak en geniet tot 15 oktober van een gratis isolatie upgrade. 

Save the date: opendeurweekend op 23 en 24/9

Zet het alvast in je agenda: Reynaers Aluminium organiseert een opendeurweekend op 23 en 24 september. Je bent van harte welkom bij een vakman in je buurt. Meer dan 100 Reynaers Aluminium vakmannen openen de deuren. Tijdens de opendeurdagen kan je advies op maat krijgen en genieten van een gratis isolatie upgrade op je ramen, deuren en veranda's.

Tijdens het opendeurweekend kun je samen met de Reynaers Aluminium vakmannen alle details van je bouw- of verbouwproject bespreken. Van kleurkeuze tot verdere afwerking, design en isolatie. Je hebt de kans om verschillende materialen en systemen van dichtbij te bekijken. Vind de deelnemende Reynaers Aluminium vakmannen in jouw buurt en bezoek hen tijdens het opendeurweekend.

De actie ‘Gratis isolatie upgrade’ is geldig tot 15 oktober bij de Reynaers Aluminium vakman in jouw buurt. Profiteren is eenvoudig: maak hier je afspraak of bezoek een deelnemende vakman tijdens het opendeurweekend op 23 of 24 september.

Liever eerst wat meer inspiratie? Vraag je gratis inspiratieboek aan en ontdek tal van tips voor duurzaam (ver)bouwen.