Binnenkort opent Raam Unique zijn deuren

De keuze van nieuwe ramen & deuren is één van de belangrijkste keuzes die u moet maken als bouwheer. Ze bepalen niet enkel het uitzicht van uw woning maar hebben ook een grote invloed op het wooncomfort. Om u te helpen bij het maken van deze keuze kan u terecht bij Raam Unique. Onze adviseurs doorlopen samen met u het hele proces van A tot Z.

Binnenkort open Raam Unique de deuren!

Raam Unique, gevestigd te Genk & Maaseik, zal weldra de deuren openen. Omdat Raam Unique topkwaliteit voorop stelt, hebben wij gekozen om te werken met het merk Pierret. Pierret kiezen is kiezen voor Belgische kwaliteit met meer dan 60 jaar expertise en ervaring. Het gamma van Raam Unique voldoet aan alle normen en certificaten op de markt en bieden u een garantie van maar liefst 15 jaar!

Wat mag u verwachten bij Raam Unique?

Of u nu kiest voor pvc, aluminium, hout of de combinatie hout-aluminium, bij Raam Unique kan u rekenen bij materiaal van topkwaliteit. Wij besteden niet enkel aandacht aan het profiel maar ook de keuze van de beglazing is belangrijk.

Wanneer u de juiste keuze heeft gemaakt voor uw (ver)bouwplannen ,wordt er een offerte op maat gemaakt. Wanneer de offerte door u wordt goedgekeurd, wordt er een overeenkomst opgesteld. Wanneer de technische opmeting heeft plaats gevonden, uitgevoerd door een ervaren specialist, zal er een datum vast gelegd worden zodat u hierbij aanwezig kan zijn.

De technische opmeter verstuurt de bestelling van uw ramen en deuren naar de productie. Na orderbevestiging kan er een planning gemaakt worden voor de plaatsing van uw nieuwe ramen en deuren. Wij streven er naar om uw ramen en deuren te plaatsen binnen de 7 werkweken na de opmeting.

Raam Unique beschikt over een hoge afwerkingsgraad

Bij Raam Unique wordt er ook rekening gehouden met de afwerking van uw ramen en deuren. De afdichting van uw ramen en deuren wordt bij Raam Unique afgewerkt met EWA-Profile of Esthetisch Weerbestendig Afwerkingsprofiel. Dit zorgt voor een proper, strak resultaat in tegenstelling tot slordige siliconenvoegen. Voor meer informatie kan u terecht op www.ewaprofile.be .

Breng zeker een bezoek in één van onze toonzalen te Genk & Maaseik! Bezoek alvast onze website voor meer informatie: www.raamunique.be

Tot binnenkort!

In samenwerking met Raam Unique

GRATIS Nieuwsbrief