Online inspiratiemodule voor pvc bouwmaterialen

Met het Inspiratieboek toont Deceuninck heel overtuigend aan dat pvc inmiddels is uitgegroeid tot een kwaliteitsvol, modern, duurzaam bouwmateriaal. Om een grotere doelgroep te bereiken stelt de markteider in pvc-toepassingen voor bouwen en wonen nu ook een online-inspiratieplatform voor. Via deze inspiratiemodule kan de surfer grasduinen doorheen foto’s van schitterende Deceuninck-referenties in ramen en deuren, dak en gevel, tuin- en interieurtoepassingen en heel wat ideeën opdoen voor zijn eigen (ver)bouwproject. Daarnaast kan je er ook zelf een foto opladen van een Deceuninck-toepassing en zo kans maken op het prachtig boek ‘Wonen met stijl’. 

Van inspiratieboek tot online-inspiratiemodule

In het Inspiratieboek dat Deceuninck onlangs uitbracht, staan kleurrijke beelden en prachtige illustraties van referentiewoningen die Deceuninck geselecteerd heeft. Het resultaat is een overtuigende waaier voorbeelden van wat Deceuninck vandaag te bieden heeft over zijn vier toepassingsgebieden heen: ramen & deuren, dak & gevel, tuintoepassingen en interieurtoepassingen.

Het Inspiratieboek kon tot voor kort enkel op papier ingekeken worden bij de verschillende Deceuninck preferred partners, maar om nog meer (ver)bouwers te laten ontdekken dat er voor ál hun schrijnwerk een Deceuninck-oplossing bestaat die hen perfect op het lijf geschreven is, bundelde Deceuninck zijn pvc-referenties ook in een heuse online-inspiratiemodule.

Inspirerend platform 

Via de gloednieuwe online- inspiratiemodule op de  www.deceuninck.be-site, krijgt de surfer in eerste instantie een staalkaart te zien van de verschillende Deceuninck-oplossingen toegepast in verschillende woningtypes: van cottage tot modern, van pastoriewoning tot bungalow…

Zodra je over de referentie heen navigeert, krijg je locatie, serie en kleur te zien.  Wie nog een stap verder gaat, en via de button ‘Bekijk project’ meer info opvraagt, vindt heel wat detailfoto’s van de gekozen referentiewoning en een korte getuigenis van de bewoners van het project in kwestie.  

Stuur zelf je Deceuninck-foto in en win…

Heb je zelf gebouwd of verbouwd en daarbij een beroep gedaan op een Deceuninck-oplossing: ramen of deuren, dak- of geveloplossingen, terrassen, tuinomheiningen of interieuroplossingen? Dan is niet alleen Deceuninck benieuwd naar het resultaat, maar zijn je collega-(ver)bouwers dat wellicht ook!

Precies daarom dat Deceuninck vraagt om je eigen Deceuninck-project via de inspiratiemodule op te laden en een kleine steekkaart in te vullen zodat ook jouw referentie er in de kijker kan worden gezet. Ieder kwartaal kiest een jury de mooiste referenties. De winnaars krijgen van Deceuninck het prachtig inspiratieboek ‘Wonen met Stijl’ cadeau. 

Vergeet tot slot ook de 250 euro cash-back actie niet. Dankzij deze actie krijgen particuliere bouwers en verbouwers bij aankoop van minimaal 10 ramen in kleur 250 euro terugbetaald. Bij aankoop van 5 t.e.m. 9 ramen in kleur is dit 100 euro. Alle voorwaarden zijn terug te vinden via www.deceuninck.be.

In samenwerking met Deceuninck NV

Meer nieuws van Deceuninck NV

Een duurzaam plankenterras in enkele klikken geplaatst

Droom je van een mooi plankenterras dat lang zijn uitstraling behoudt?

Leve het buitenleven op je eigen terras

Een terras is meer en meer het verlengde van de woonkamer.

Deceuninck Preferred Partners geven hun unieke kijk op ramen tijdens bis 2019

Zeg nooit zomaar ramen tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck.

GRATIS Nieuwsbrief