Kunststof kozijnen

Waarschijnlijk wist u al dat kunststof kozijnen uitermate geschikt zijn om uw woning blijvend onderhoudsarm te maken. Doordat ze gemaakt zijn van zeer duurzaam materiaal, hoeft u deze kozijnen alleen maar eens in de zoveel tijd even af te nemen en dan zijn ze weer schoon. U hoeft ook niet meer om de paar jaar de ladder op te gaan om uw kozijnen te verven of dat voor veel geld door een schilder te laten doen. Maar behalve een lage aanschafprijs en een hoge duurzaamheid, hebben kozijnen van kunststof nog veel meer voordelen.

Meer mogelijk dan u dacht

Tegenwoordig is er veel meer mogelijk bij dit type kozijnen dan voorheen. Wist u bijvoorbeeld dat u keuze hebt uit een groot aantal kleuren? Zo kunt u op de kozijnen een duurzaam folie met houtmotief laten aanbrengen. Met dit folie kunt u de kozijnen een authentieke uitstraling geven, bijvoorbeeld door ze te laten uitvoeren in donkergroen (RAL 6009) of staalblauw (RAL 5011).

Voor vrijwel ieder soort raam

Daarnaast kunt u kunststof kozijnen in vrijwel ieder type raam laten inbouwen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw kozijn voor een vast raam, een kozijn wilt hebben voor een raam wat zowel kan draaien als kiepen, of een vervanging voor een bestaan kantelraam zoekt. Het maakt ook niet uit of u op zoek bent naar een groot of juist een klein raam, en of dat het raam wat u wilt hebben voor op de slaapkamer of voor in een schuin dak bedoeld is. Het is allemaal mogelijk met kozijnen van kunststof.

Stem uw raampartijen af op uw woonsituatie

Doordat kunststof sterker is dan hout, biedt het meer mogelijkheden om uw raampartijen wat speelser te maken of juist beter af te stemmen op uw huidige woonsituatie.

Zo is het mogelijk om twee verschillende ramen te plaatsen waar nu maar één raam zit. Bijvoorbeeld op plekken waar veel wind op kan staan, kunt u twee aparte kantelramen laten plaatsen, zodat u het doortochten van uw woning beter kan reguleren. U kunt ook verschillende soorten ramen in één kozijn laten plaatsen, bijvoorbeeld door een draai-en-kiep-raam te combineren met een vast raam.

De mogelijkheden en variaties met kunststof kozijnen zijn enorm; uw fantasie bepaalt wat er gaat gebeuren!

 

In samenwerking met Creon Online BV

Meer nieuws van Creon Online BV

Wilt u ook duo rolgordijnen kopen?

Normale rolgordijnen zijn in huis meestal onmisbaar en zeer functioneel.

Het grote voordeel van verduisterende rolgordijnen

U kent het wel, er heeft nog geen haan gekraaid of de eerste zonnestralen vallen al uw slaapkamer

Handig in gebruik: elektrische jaloezieën met Somfy motor

Iedereen wil natuurlijk iets moois voor de ramen hebben hangen, wat de inkijk naar buiten wat cam

GRATIS Nieuwsbrief