Een veranda als uitbereiding van je leefruimte

Gepubliceerd op 31 January 2017

Als je een extra leeftuimte wil creëren dan kun je opteren voor een leefveranda. Een veranda kan volledig aansluiten bij de stijl van je woning, en je zult er ongetwijfeld uren in kunnen genieten van gezellige etentjes of je kunt het inrichten als extra leefruimte voor de kinderen...

In elk seizoen

Een Belisol-veranda - in al zijn stijlen en vormen - is een mooie aanwinst. Je geniet meer van je tuin, en dat in alle seizoenen. Zelfs bij minder goed weer ben je beschut tegen wind en regen.

Genieten van je terras, je tuin, je zwembad en toch niet in de volle zon of in de wind zitten, kan perfect in een tuinkamer of pergola van Belisol.

Veranda op maat

Bespreek samen met Belisol waarom je graag een veranda wil. Wil je dichterbij de tuin zitten, maar toch binnen en goed geïsoleerd? Dan is een leefveranda wellicht de oplossing. Heb je niet genoeg licht in je woning dan is dit snel opgelost met een lichtstraat. Vraag ons advies.

Bovendien helpen we ook graag liefhebbers van (exotische) planten, door een orangerie te installeren. Zo hebben je planten - en jijzelf - een aangename plaats om te overwinteren.

Bekijk deze en andere mogelijke veranda’s op www.belisolverandas.be.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan