Sectionale poorten: nieuwe decors voor jouw gepersonaliseerde poort

Gepubliceerd op 12 April 2021

Wanneer je een nieuwe garagepoort gaat kiezen, zijn er enkele factoren waar je best rekening mee houdt. Veiligheid, isolatie en comfort zijn drie belangrijke aspecten. Maar het oog wil ook wat. Laat je inspireren door de nieuwe mogelijke decors voor sectionaalpoorten. Wat is jouw favoriet? 

Acht Duragrain-decors nu ook als verticale print beschikbaar

Op zoek naar een exclusieve look voor je garagepoort? De sectionale poort van Hörmann met moderne, grote panelen is beschikbaar in 24 fotorealistische Duragrain-decoroppervlaktes zoals geroest staal, beton en verschillende soorten hout als witte eik, bamboe en teak. Acht van deze decors kunnen nu ook verticaal worden geprint. Het gaat over de motieven Whitewashed Oak, Sheffield, Grigio Scuro, Walnuss Terra, Noce Sorrento Balsamico, Moca, White Oak en Walnuss Kolonial. Nog meer keuze dus voor jouw gepersonaliseerde poort! Bekijk de Duragrain-oppervlaktes online en neem contact op met een specialist in je buurt voor advies.

Altijd een levensecht resultaat

Net zoals bij de horizontale oppervlaktes, zullen de motieven in detail te zien zijn in levensechte kleuren. Dankzij een ultrabeschermend vernis heb je gegarandeerd een blijvend mooi resultaat. Daarnaast zal je garagepoort kras- en verkleuringsvrij blijven, dankzij de uv- en krasbestendigheid.

Poortdesigns met horizontaal motief

Toch liever een horizontaal motief voor de afwerking van je garagepoort? Dan kies je uit 5 categorieën die Hörmann eerder al in het gamma plaatste. We zetten ze even voor je op een rijtje:

Duragrain: diverse detailgetrouwe, natuurlijke decors

De Duragrain-collectie is de collectie die pas werd uitgebreid met de verticale motieven. Deze oppervlakken zijn zo in detail uitgewerkt dat het haast lijkt alsof je echt een poort uit beton, roestig staal of natuursteen hebt. Het digitale drukproces en de beschermingslak zorgen ervoor dat je garagepoort permanent mooi en krasbestendig blijft. Bekijk inspirerende realisaties en laat je adviseren door een dealer in je buurt.

Decograin: opvallend houtkarakter of elegant metallic

Eerder je hart verloren aan een garagepoort met een houtdecor? Dan is de Decograin-collectie vast iets voor jou. Deze oppervlakken zorgen ervoor dat je poort eruitziet alsof hij echt van hout is. Hörmann biedt je met deze collectie vijf natuurlijke houtdecors, maar ook een oppervlak van antracietkleurig metallic.

Silkgrain: extra gladde oppervlakken voor een luxe poortaanzicht

Wil je dat je garagepoort er even strak en luxueus uitziet als de rest van je huis? In dat geval is het extra gladde Silkgrain-oppervlak jouw ding. Bij dit design is de buitenplaat 50% dikker, waardoor de poort nog rustiger opent en sluit.

Sandgrain: fijngestructureerde oppervlakken voor prijsbewuste (ver)bouwers

Niet helemaal fan van de extreem strakke look? Dan biedt de Sandgrain-collectie je misschien waarnaar je op zoek bent. Het fijngestructureerde oppervlak is uitermate geschikt voor moderne huizen.

Woodgrain: robuuste oppervlakken met natuurgetrouw zaagsnedemotief

Tot slot is er de Woodgrain-collectie, wat ook meteen de voordeligste collectie is. Dankzij het reliëf herstel je snel, en zonder dat je er iets van ziet, kleine krassen op je garagepoort. Het ietwat robuuste oppervlak is een veelvoorkomend motief dat bij bijna alle stijlen past.

Op zoek naar een exclusieve sectionaalpoort en benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag je gratis infobrochure aan. Neem contact op met een specialist in je buurt voor advies op maat en een offerte.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan