Nieuw oppervlak voor garagepoorten met fotorealistisch design

Gepubliceerd op 20 February 2019

Hörmann heeft een nieuwe druktechniek ontwikkeld die het mogelijk maakt een veelvoud aan designs levensecht weer te geven op een garagesectionaalpoort. Een sectionaalpoort van Hörmann kan vanaf nu worden uitgerust met het nieuwe, gladde Duragrain-oppervlak, dat kan worden bedrukt met 24 unieke ontwerpen. De poortenspecialist stelde deze nieuwigheid voor op de beurs BAU inMünchen van 14 tot en met 19 januari 2019. 

 

Naast veiligheid, comfort en thermische isolatie, speelt ook het esthetische aspect een belangrijke rol bij een woning. Het ontwerp van de garagepoort is daarbij een niet te onderschatten factor. Consumenten kunnen vanaf nu een Hörmann-garagesectionaalpoort personaliseren met de look die bij hun woning past, of het nu om modern hout, beton of andere trendy materialen gaat. Hörmann presenteerde deze nieuwe druktechniek in januari op de beurs BAU in München. Dit proces maakt het mogelijk om houten decoratie en andere trends zoals beton of geroest staal fotorealistisch voor te stellen op het Duragrain-oppervlak van een Hörmann-sectionaalpoort. Het nieuwe Duragrain-oppervlak creëert dus volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden voor garagepoorten.  

De Hörmann-garagesectionaalpoort met moderne grote panelen is beschikbaar in 24 fotorealistische Duragrain-varianten zoals geroest staal, beton en verschillende soorten hout als witte eik, bamboe en teak. De motieven worden in detail op de garagepoort afgebeeld met levensechte kleuren en worden afgewerkt met een ultrabeschermend vernis voor een permanent mooi resultaat. Het Duragrain-oppervlak is UV- en krasbestendig, zodat zowel zonlicht als krassen geen schade kunnen toebrengen aan het ontwerp.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan