Garagepoorten

Een garagepoort springt meteen in het oog en is, samen met de voordeur en de ramen, het visitekaartje van de woning. Hörmann levert tal van mogelijkheden voor garagepoorten, waarbij veelzijdigheid, kwaliteit en functionaliteit centraal staan. De consument vindt vast en zeker zijn gading tussen de verschillende mogelijke kleuren, formaten, materialen en types. 

Hörmann garagepoorten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, afhankelijk van het type dat het beste bij de woning en de wensen van de klant past. Sectionaalpoorten die in horizontale of verticale richting openen, kantelpoorten of rolpoorten, allemaal maken ze deel uit van het uitgebreide assortiment.

Nieuw in het assortiment: D- en T-profilering

Hörmann biedt aan klanten een ruime keuze op het vlak van afwerkingen en motieven die op het gamma van garagesectionaalpoorten kunnen worden aangebracht. Garagepoorten van Hörmann onderscheiden zich door een gelijkmatige profileringsindeling. De panelen zijn zo gevormd dat de paneelovergangen in gesloten toestand praktisch onzichtbaar blijven.

Nieuw in het assortiment zijn de D- en T- profilering. Bij deze profileringen is het mogelijk doorlopende inlays te plaatsen in een moderne roestvrijstalen look of een meer klassieke houtlook.

In samenwerking met Hörmann Belgium NV/SA

Meer nieuws van Hörmann Belgium NV/SA

Garagepoorten: welke afwerking moet ik kiezen?

Missie: de ideale garagepoort voor je woning vinden.

Welke garagepoort siert binnenkort jouw gevel?

Garagepoorten bestaan in verschillende soorten, kleuren en maten.

Nieuw oppervlak voor garagepoorten met fotorealistisch design

Hörmann heeft een nieuwe druktechniek ontwikkeld die het mogelijk maakt een veelvoud aan designs

GRATIS Nieuwsbrief