Garagepoorten

Een garagepoort springt meteen in het oog en is, samen met de voordeur en de ramen, het visitekaartje van de woning. Hörmann levert tal van mogelijkheden voor garagepoorten, waarbij veelzijdigheid, kwaliteit en functionaliteit centraal staan. De consument vindt vast en zeker zijn gading tussen de verschillende mogelijke kleuren, formaten, materialen en types. 

Hörmann garagepoorten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, afhankelijk van het type dat het beste bij de woning en de wensen van de klant past. Sectionaalpoorten die in horizontale of verticale richting openen, kantelpoorten of rolpoorten, allemaal maken ze deel uit van het uitgebreide assortiment.

Nieuw in het assortiment: D- en T-profilering

Hörmann biedt aan klanten een ruime keuze op het vlak van afwerkingen en motieven die op het gamma van garagesectionaalpoorten kunnen worden aangebracht. Garagepoorten van Hörmann onderscheiden zich door een gelijkmatige profileringsindeling. De panelen zijn zo gevormd dat de paneelovergangen in gesloten toestand praktisch onzichtbaar blijven.

Nieuw in het assortiment zijn de D- en T- profilering. Bij deze profileringen is het mogelijk doorlopende inlays te plaatsen in een moderne roestvrijstalen look of een meer klassieke houtlook.

In samenwerking met Hörmann Belgium NV/SA

Meer nieuws van Hörmann Belgium NV/SA

Inbraakveiligheid en je garagepoort: zo komen inbrekers er niet in

Wanneer het ‘s avonds sneller donker wordt, draaien inbrekers graag overuren, maar ook overdag he

De lenteschoonmaak: wat met de garagepoort?

Zit je nog even thuis? Het uitgelezen moment om nog gauw de lenteschoonmaak te doen.

Gepersonaliseerde Hörmann-sectionaalpoorten met een nieuw design

Naast veiligheid, comfort en thermische isolatie, speelt ook het esthetische aspect een belangrij

GRATIS Nieuwsbrief