Bedien je garagepoort met je smartphone!

Hörmann komt met een slimme oplossing voor de bediening van garagepoorten, inrithekken en voordeuren. Met de BiSecur gateway kunnen alle Hörmann-aandrijvingen en draadloze ontvangers centraal worden bestuurd met de BiSecur applicatie, of de gebruiker nu thuis is of onderweg.

Eenvoudige configuratie

De BiSecur gateway wordt met behulp van een netwerkkabel of via WLAN met de router verbonden. De gebruiker kan hiermee de garagepoort- en inrithekaandrijvingen, de voordeur of andere elektrische toestellen bedienen, of de status opvragen. Deze worden dan geconfigureerd via de BiSecur app op de smartphone of tablet.

Comfortabel gebruik voor thuis of onderweg

Als de gebruiker thuis is, kan de voordeur, de garagepoort of het inrithek comfortabel vanop eender welke plaats binnen het bereik van het thuisnetwerk worden bestuurd. Na de online registratie van de gateway en het mobiele toestel op www.bisecur-home.com, wordt de persoonlijke toegang geactiveerd. Zo kan de gebruiker ook onderweg alle functies vanaf de smartphone of tablet via de internetverbinding bedienen.

Gebruiksgemak

Alle functies die de gebruiker normaal gezien met de handzender zou besturen, kunnen nu met de BiSecur app worden uitgevoerd. Bovendien geeft de app op elk moment een nauwkeurig overzicht van de status van de garagepoort, het inrithek of de voordeur. Duidelijke symbolen geven aan of de poort open of gesloten is en of de voordeur al dan niet is vergrendeld.

De gebruiker kan meerdere aparte functies tot één scenario combineren, zoals een ‘coming home’, ‘leaving home’ en ‘ventilation’ scenario. Een voorbeeld: met één druk op de knop kunnen de garagapoort en het inrithek gelijktijdig openen of sluiten of kan de voordeur samen met de buitenverlichting worden bestuurd.

De gebruiker kan bepalen welke toestellen door wie kunnen worden bediend. Zo kan bijvoorbeeld worden ingesteld dat de buurman tijdens de vakantie wel het inrithek kan openen, maar niet de voordeur om het huis te betreden. 

 

In samenwerking met Hörmann Belgium NV/SA

Meer nieuws van Hörmann Belgium NV/SA

Welke garagepoort siert binnenkort jouw gevel?

Garagepoorten bestaan in verschillende soorten, kleuren en maten.

Nieuw oppervlak voor garagepoorten met fotorealistisch design

Hörmann heeft een nieuwe druktechniek ontwikkeld die het mogelijk maakt een veelvoud aan designs

Hörmann lanceert inspiratiewebsite

Hörmann Inspiration ishet nieuwe platform voor zij die een nieuwe voordeur of garagepoort willen

Garagepoorten : Esthetiek of veiligheid eerst?

Bij het bepalen van het uitzicht van de gevel ga je er voor zorgen dat je ramen en voordeur perfe

GRATIS Nieuwsbrief