Bedien je garagepoort met je smartphone!

Hörmann komt met een slimme oplossing voor de bediening van garagepoorten, inrithekken en voordeuren. Met de BiSecur gateway kunnen alle Hörmann-aandrijvingen en draadloze ontvangers centraal worden bestuurd met de BiSecur applicatie, of de gebruiker nu thuis is of onderweg.

Eenvoudige configuratie

De BiSecur gateway wordt met behulp van een netwerkkabel of via WLAN met de router verbonden. De gebruiker kan hiermee de garagepoort- en inrithekaandrijvingen, de voordeur of andere elektrische toestellen bedienen, of de status opvragen. Deze worden dan geconfigureerd via de BiSecur app op de smartphone of tablet.

Comfortabel gebruik voor thuis of onderweg

Als de gebruiker thuis is, kan de voordeur, de garagepoort of het inrithek comfortabel vanop eender welke plaats binnen het bereik van het thuisnetwerk worden bestuurd. Na de online registratie van de gateway en het mobiele toestel op www.bisecur-home.com, wordt de persoonlijke toegang geactiveerd. Zo kan de gebruiker ook onderweg alle functies vanaf de smartphone of tablet via de internetverbinding bedienen.

Gebruiksgemak

Alle functies die de gebruiker normaal gezien met de handzender zou besturen, kunnen nu met de BiSecur app worden uitgevoerd. Bovendien geeft de app op elk moment een nauwkeurig overzicht van de status van de garagepoort, het inrithek of de voordeur. Duidelijke symbolen geven aan of de poort open of gesloten is en of de voordeur al dan niet is vergrendeld.

De gebruiker kan meerdere aparte functies tot één scenario combineren, zoals een ‘coming home’, ‘leaving home’ en ‘ventilation’ scenario. Een voorbeeld: met één druk op de knop kunnen de garagapoort en het inrithek gelijktijdig openen of sluiten of kan de voordeur samen met de buitenverlichting worden bestuurd.

De gebruiker kan bepalen welke toestellen door wie kunnen worden bediend. Zo kan bijvoorbeeld worden ingesteld dat de buurman tijdens de vakantie wel het inrithek kan openen, maar niet de voordeur om het huis te betreden. 

 

In samenwerking met Hörmann Belgium NV/SA

Meer nieuws van Hörmann Belgium NV/SA

De lenteschoonmaak: wat met de garagepoort?

Hoe vult men zijn dagen nu iedereen noodgedwongen thuis zit?

Gepersonaliseerde Hörmann-sectionaalpoorten met een nieuw design

Naast veiligheid, comfort en thermische isolatie, speelt ook het esthetische aspect een belangrij

Nieuw bij Hörmann: houten binnendeuren in hoogwaardige kwaliteit

Wie Hörmann zegt, zegt in één adem garagepoorten.

GRATIS Nieuwsbrief