Plaats zelf pvc wand- en plafondpanelen en transformeer je interieur in een handomdraai

Gepubliceerd op

Wil je je interieur een boost te geven? Dan zijn pvc wand- en/of plafondpanelen een dankbaar product. Wat zijn de voordelen en mogelijkheden hiervan? Laat je inspireren en ontdek waar je makkelijk je pvc plafond- en wandpanelen bestelt zodat je er gauw zelf mee aan de slag kunt gaan.  

Wand- en plafondpanelen in je interieur

Pak eens je muren en plafonds aan! Mag het wat origineler zijn dan een likje verf of een strook behang, dan zijn decoratieve wand- en plafondpanelen een leuk alternatief. Hiermee creëer je snel en makkelijk een sfeervol geheel. Een beklede schouwmantel als eyecatcher of een stijlvolle lambrisering in de gang? Een opgefrist plafond in de badkamer, een mooie spatwand in de keuken, of nieuwe wanden op het toilet? Pvc wand- en plafondpanelen komen in elke ruimte tot hun recht.

Voordelen van pvc wandpanelen

  • Stijlvolle uitstraling

Pvc wandpanelen bestaan in uiteenlopende formaten en looks. Je kunt kiezen voor panelen in tegelformaat, die nauwelijks te onderscheiden zijn van echte tegels, of XL wandpanelen voor een naadloos geheel. Bovendien zijn er heel wat kleuren en motieven mogelijk. Last van keuzestress? Ga een kijkje nemen in de toonzaal of haal enkele stalen in huis. Zo kun je de kwaliteit, kleur en afwerking rustig bekijken en vergelijken. Vraag hier je stalen wandbekleding aan.

  • Budgetvriendelijk

Pvc wand- en plafondpanelen zijn in vergelijking tot andere afwerkingsmaterialen zeer budgetvriendelijk. Met weinig geld transformeer je je ruimtes tot een stijlvol interieur.

  • Makkelijk te plaatsen

Pvc panelen zijn licht en makkelijk te plaatsen rechtstreeks op heel wat ondergronden, of op een frame in hout of metaal als de ondergrond onregelmatig is. Ook kun je ze rechtstreeks op oude tegels plaatsen. Ideaal als je je badkamer snel wil renoveren. Ben je een beetje handig? Dan plaats je je pvc wand- en/of plafondpanelen klusje makkelijk zelf.

  • Water- en vochtbestendig

Pvc is 100% waterbestendig, de panelen voor muren en plafonds in dit materiaal zijn dus zeer geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer en keuken.

  • Onderhoudsvriendelijk

Pvc wand- en plafondpanelen zijn zeer eenvoudig schoon te vegen met een spons of doek.

Pvc-wandpanelen in de badkamer

Hoewel pvc wandpanelen in elke ruimte geplaatst kunnen worden, zijn ze in de badkamer een echte aanwinst. Bekleed bijvoorbeeld de muren van je douche met watervaste XL pvc-panelen en beperk zo het schoonmaakwerk. Weg met vieze beschimmelde of afbrokkelende tegelvoegen! De panelen zijn verkrijgbaar in diverse decors. Aan de wastafel, het bad of wc komen pvc-panelen in tegelvorm prima tot hun recht. Of wat dacht je van een badkamer volledig bekleed met pvc-panelen? Strak en onderhoudsvriendelijk! Koop hier je pvc panelen voor de badkamer of andere ruimtes.

Wil je graag pvc plafond- en/of muurpanelen gebruiken in je interieur? Benieuwd naar de mogelijkheden voor je badkamer, keuken, wasruimte, slaapkamer, … Bestel makkelijk je kunststof panelen en accessoires online of kom langs in de showroom en laat je wegwijs maken in het aanbod door de adviseurs.