Plan je zolder met Velux

Met de “VELUX Zolder Planner” is het mogelijk om de hoeveelheid daglicht te achterhalen die door één of meerdere VELUX dakvensters naar binnen komt. Dankzij dit praktische en intuïtieve hulpmiddel voor 3D-planning kan de consument in  enkele muiskliks een lichtrijke leefruimte tekenen.

Daglicht is essentieel in ons dagelijks leven. Het zorgt voor structuur in ons leefpatroon, beïnvloedt onze gezondheid, ons humeur en onze prestaties. Het is dus onontbeerlijk om te zorgen voor een maximale hoeveelheid daglicht in huis.

De klant bepaalt de karakteristieken en afmetingen van zijn zolder, en selecteert de deuren, de vensters en de VELUX-dakvensters die hij in de 3D-weergave wil opnemen. Hij bepaalt ook de oriëntatie van de woning. De module maakt onmiddellijk een visualisatie van de daglichttoetreding. Op basis daarvan wordt de lichtinval beoordeeld (zwak, gemiddeld, goed). Als de lichtinval niet volstaat, kan de gebruiker ingrijpen door bijvoorbeeld verticale vensters en dakvensters toe te voegen.

Om de simulatie te vergemakkelijken, krijgt de gebruiker bij elke stap begeleiding van een online gids. Op het einde van het proces, ontvangt hij een simulatie van de hoeveelheid daglichttoetreding in huis gedurende één dag, in het gekozen seizoen. De “VELUX Zolder Planner” biedt ook een overzicht van alle producten die in de simulatie gebruikt werden (inclusief verkoopprijs) en helpt de klant bij het vinden van een installateur in de buurt.

De “VELUX Zolder Planner” is gratis beschikbaar op de website www.velux.be.

In samenwerking met VELUX

Meer nieuws van VELUX

Dakvenster 20 jaar of ouder? Dan is vervangen voordelig voor jou!

De nieuwste generatie VELUX dakvensters verslaan hun voorgangers op heel wat vlakken.

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften: verduisteren, bescherming tegen d

Een slimmere en gezondere woning!

Stel u voor dat uw dakvensters automatisch frisse lucht binnenlaten wanneer dat nodig is.

GRATIS Nieuwsbrief