Op zoek naar de juiste beleving met trendkleuren van 2020

Gepubliceerd op 20 April 2020

Kleur gebruiken in je woning is zoveel meer dan je interieur verfraaien, het geeft ook betekenis en gevoel aan een ruimte. In 2020 zijn er 27 nieuwe trendkleuren, verdeeld in drie thema’s. Laat je inspireren door deze vernieuwende tinten.

Unieke staalkaart van trends

Elk jaar word je geïnspireerd door nieuwe trends in verfkleuren. Dit jaar is dat niet anders. In 2020 zijn er wel 27 nieuwe trendkleuren te ontdekken. Hiermee tover je je woning om van een blank canvas naar een ruimte vol beleving. Ben je niet gewonnen voor deze trends? Niet getreurd, er zijn nog heel veel andere kleuren om te ontdekken. Vind jouw favoriete kleur. 

1. Maak een statement

De verfkleuren van ‘No More Greys’ zijn niet voor grijze muizen. Met deze 7 kleuren maak je zeker een statement. Stoer zwartwit gecombineerd met kleurrijke accenten als glanzend goud, geel, rood, denim- en staalblauw zorgen voor een blijvende indruk. Ontdek deze modebewuste kleuren in een interieur. 

2. Keep it super natural

Ben je eerder fan van een rustiger kleurenpallet? Met de trendkleuren ‘Super Natural’ keer je terug naar de natuur. De 12 zachte kleuren werden geïnspireerd door tinten van mossen, boomschors, nevel, grassen, bloesems en lopen mooi in elkaar over. Zo creëer je een interieur in evenwicht die rust en een zomers gevoel oproepen. Ontdek de kleuren in een interieur. 

3. Ontdek een andere realiteit

Flits jezelf naar een andere wereld met ‘Explore Reality’. Het is een van de gewaagdere thema’s van de trendkleuren van 2020. Met tinten als parelmoer, pink, marszand-oranje en zilver geef je met deze 8 kleuren een moderne toets aan je interieur. Ideaal voor creatievelingen. Ontdek de kleuren in een interieur

Vind een trendkleur die blijft plakken

Wil je een beter idee krijgen over de trendkleuren maar wil je nog niet meteen met echte verf aan de slag? We’ve got you covered. Krijg een beeld van jouw interieur met je favoriete trendkleur via de inkleurtool. Gewoon een foto van bij jou thuis opladen en inkleuren maar! Of wat dacht je van testen met een kleurechte sticker? Vraag ernaar in de winkel in je buurt. Wil je toch liever testen met echte verf? Vraag dan een testpotje aan. Of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Vraag dan kleuradvies bij jou thuis aan. 

Graag meer persoonlijk advies voor je schilderklus? Bel of mail je dichtstbijzijnde colora winkel. De colora coach geeft je graag het antwoord op al je vragen. De juiste kwaliteitsverf voor je klus kun je bestellen op colora.be.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan