Knauf SANICEM dicht natte omgevingen af

Voor de cementering van zowel binnen- als buitenmuren in extra vochtige omgevingen, brengt Knauf een nieuwe minerale mortel op de markt. Knauf SaniCem is vanwege zijn zeer hoge waterdichtheid met name geschikt voor de waterdichte afdichting van veeleisende omgevingen als waterreservoirs, funderingsmuren, douches, en dergelijke meer.

Uitdagende omstandigheden gaat Knauf niet uit de weg. Kijk maar naar de nieuwe Knauf SaniCem: een mengklare, fabrieksmatig voorgemengde, droge minerale mortel met een zeer hoge waterdichtheid die ook gebruikt worden op keldermetselwerken binnen en buiten, voor buitenplinten of als wandbekleding in vochtige lokalen, in reinigingshallen, enz. Deze mortel is hydraulisch uithardend en geschikt voor binnen en buiten.

Knauf SaniCem mag alleen aangebracht worden op zuivere, stabiele en droge ondergronden bestaande uit materialen met een mechanische weerstand die minstens gelijk is aan die van het pleister (bv. : zware betonblokken, betonoppervlakken, metselwerken in volle bakstenen,...). Absorberende ondergronden zullen voorbehandeld worden met de Knauf Primer Universeel. Bij twijfelgevallen is het aangeraden om het absorptievermogen te controleren door het oppervlak te bevochtigen. Knauf SaniCem wordt handmatig in één laag van min. 15 mm tot max. 20 mm dikte aangebracht en is buiten slechts geschikt voor kleinere oppervlakken.

In samenwerking met Knauf

Meer nieuws van Knauf

Hoe een betonvloer egaliseren?

Je betonnen vloer repareren en egaliseren? Op het eerste zicht een karwei voor professionals.

Hoe een verlaagd plafond plaatsen op houten balken?

Een plafond bevestigen op houten balken? Op het eerste zicht geen makkelijk karwei.

Hoe zelf klinkers plaatsen?

Wil je zelf een tuinpad of een terras aanleggen met klinkers, maar weet je niet hoe je dit best a

Hoe egaliseer je een oneffen vloer? Bekom een vlak resultaat in enkele stappen!

Wil je een nieuwe vloer aanleggen, dan start je best met een egale ondergrond.

GRATIS Nieuwsbrief