Verf nodig? Nu zomeractie bij colora: krijg eenmalig 10% zomerkorting* op het hele assortiment (geldig van 25/7 t.e.m. 16/8)

Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de slaapkamer, je plafond wilt schilderen of een tuinhuis van een nieuw likje verf wilt voorzien: colora heeft voor iedereen en voor elke klus de juiste verf in zijn assortiment. Tijdens de zomeractie krijg je eenmalig 10% korting*, niet te missen!

Voor elke verfvraag de juiste verflaag

Van plan om je huis te schilderen of een kamer te verven, maar weet je niet goed waar beginnen? De colora coaches in een colora verfwinkel in jouw buurt met een hart voor kleur en verstand van de beste verf vertellen je wat je moet weten om van jouw verfproject een succes te maken. Ze helpen je de juiste verf vinden door je een aantal vragen te stellen. En bij die pot van Belgische makelij geven ze ook graag het gepaste advies. Want als je weet hoe ’t moet, doe je ’t goed.

Een kwaliteitsverf voor elke klus

Voor een mooi verfresultaat met een minimum aan verflagen kijk je best uit naar kwaliteitsverf. Daarmee stapel je de voordelen op: 

  • Goede dekkracht: Met kwaliteitsverf heb je weinig verflagen nodig om je ondergrond perfect te dekken. Minder lagen betekent ook minder werk. Bij kwalitatieve muurverven volstaat doorgaans 1 grondlaag en 1 afwerkingslaag voor een topresultaat.
  • Geen spatten: Kwaliteitsverf spat niet. Ze bestaat enkel uit kwalitatieve grondstoffen die slim werden gedoseerd in de verf. Ze wordt bovendien pas samengesteld na het doorlopen van verschillende verwerkingstesten.
  • Egaal eindresultaat: Het verschil in absorptie van de ondergrond wordt met een kwalitatieve primer geïsoleerd, zodat je geen glansverschillen, storende overlappingen of rolstructuren ziet.
  • Optimale kleurjuistheid: De kleurjuistheid is veel groter bij kwaliteitsverf dan bij goedkopere varianten. De verf heeft exact de kleur van je kleurenkaartje of testpotje en er zijn zo goed als geen kleurverschillen tussen bijvoorbeeld lakverf voor je deuren en dezelfde kleur muurverf voor je muren.
  • Prima hechting: Kwaliteitsverf garandeert je de best mogelijke hechting op de ondergrond, zodat het resultaat van je verfkarwei na een tijdje niet begint af te bladderen.
  • Perfecte verwerking: Goede verf is makkelijk aan te brengen op de muur. Ze is soepel, eenvoudig te verdelen over het oppervlak en geeft een egaal eindresultaat.
  • Makkelijk onderhoud: Een kwaliteitsverf is beter te onderhouden, net doordat er meer en kwalitatiever bindmiddel inzit, wat een langere levensduur mogelijk maakt. De verf is bovendien minder gevoelig voor schade na aanrakingen.

Op zoek naar kwaliteitsverf voor jouw project? Die vind je in het assortiment van colora! Profiteer tijdens de zomeractie van een eenmalige korting* van 10% op hun volledige assortiment in een colora winkel of op colora.be. Actie geldig van 25 juli t.e.m. 14 augustus. Op 15 & 16 augustus enkel online.

*geldig bij aankoop van min. €100 (incl. btw). Gebruik promocode SUMMER20 in de colora-webshop.

In samenwerking met colora de verfwinkel

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van colora de verfwinkel

Hoe een badkamer schilderen? Check onze beste tips!

Zin om je badkamer op te frissen met een nieuwe verflaag?

Stappenplan: hoe een plafond verven?

Een plafond schilderen is niet zo eenvoudig.

De verf op het plafond in je badkamer vochtvrij houden? Goed idee!

Het plafond in je badkamer komt bijna dagelijks in contact met waterdamp en condens.

Een kleur verf kiezen voor je plafond: dit moet je weten!

Een kleur kiezen voor je plafond, hoe moeilijk kan het zijn ...

GRATIS Nieuwsbrief