Kleur- en verfadvies aan huis, een goed idee

Gepubliceerd op

Je hebt plannen om te schilderen in huis. Maar welke kleuren kies je best? En hoe begin je eraan? Boek nu je kleur- en verfadvies aan huis bij colora. Ontdek snel hoe het werkt. 

Reken op de colora coach

De colora coach is een expert wanneer het gaat over verf, kleur en behang. Hij/zij geeft bovendien kleur- en verfadvies aan huis, handig! Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor kleur- en verfadvies aan huis. De colora coach helpt jou om een volledig kleurenpalet uit te werken. Je ontdekt het effect van kleur in je kamer en je interieur. Zo kun je makkelijker de juiste kleur kiezen. Last but not least, je krijgt professioneel verfadvies om je verfproject met succes te realiseren.

De 5 stappen van een kleur- en verfadvies:

1. Maak een afspraak

Een kleuradvies aan huis maakt echt het verschil! In een ruimte staan, het zonlicht zien binnenvallen … Dát is de cruciale informatie die jouw verfkleuren straks helemaal tot hun recht doen komen. Via de colora site boek je makkelijk een afspraak. Heb je liever persoonlijk contact voordat je met colora in zee gaat, ga dan naar je colora-winkel.

2. Bereid je voor

Bereid je kleuradvies voor door zelf al eens te verzamelen wat je leuk vindt. Maak een Pinterest-bord met toffe ideeën of zoek inspiratiebeelden online en plaats ze samen in een mapje. Of leg wat spulletjes, textiel of foto’s uit tijdschriften klaar op de dag van afspraak. Voor je colora-coach zijn ze een schat aan informatie om de kleurkeuze te verfijnen.

3. De dag van het advies

Je kleuradviseur is er. En nee, het wordt geen onemanshow. Dit gaan jullie samen doen. Aan de hand van jouw voorbereidingen, goedgekozen vragen, vaste materialen of items in huis … brengt de kleuradviseur jouw wensen naar boven. Zijn of haar expertise en ervaring loodsen je moeiteloos naar dat voor jou perfecte plaatje. En daarbovenop screent de kleuradviseur ook je muren, helpt hij/zij met je verfkeuze én zet hij/zij je met allerhande praktische verftips op weg.

4. Een persoonlijk dossier

Na het advies maakt de colora coach een persoonlijk dossier voor je op: de verfkleuren voor je interieur, welke verfsoorten en welk verfmateriaal je nodig hebt om je verfproject met succes te realiseren en de kostprijs.

5. De handen uit de mouwen

Wat na het kleuradvies? Wel, we kunnen ons moeilijk voorstellen dat je er niet onmiddellijk zou willen invliegen. Ga dus als de bliksem verf halen! Geen zin om zelf te schilderen? Dan verwijzen we je graag door naar een betrouwbare vakman die voor jou de klus klaart. Slaap je er toch nog liever een nachtje over of komt er iets tussen? Relax! Je dossier wordt zorgvuldig bij colora bewaard. Ben je er klaar voor, dan weet je alvast de weg!

Graag kleur- en verfadvies aan huis? Maak je afspraak online, of ga langs bij een colora-winkel.