Gespot: onderhoudsvriendelijke vinylvloer met authentieke houtlook. Morsen mag!

Gepubliceerd op 20 September 2019

Het is beslist: je nieuwe vloer wordt er een met een warme uitstraling. Een houten vloer lijkt ideaal, maar die vraagt veel onderhoud. Wat nu? Maak kennis met de VYGO vinylvloeren van Impermo. Authentieke houtlook: check! Een zorgeloze oplossing voor jaren: dubbelcheck!

Authentieke look & feel  

Vinyl is terug, en hoe! Vergeet de karakterloze vloer uit de woning van je oma, vinylvloeren zien er tegenwoordig helemaal anders uit. Je vindt ze in ontelbare moderne kleuren en stijlen. En ja hoor, ook met de warme uitstraling van hout. De structuur van de VYGO vinylvloer met houtlook is zelfs afgestemd op de tekening, voor een authentieke look & feel. Net echt! Ontdek deze vloer in een Impermo-toonzaal in je buurt.

Vinyl op z’n sterkst

Wie de VYGO vinylvloer gaat spotten, kan het bevestigen: de uitstraling evenaart die van parket. Ook wanneer het gaat over duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid kun je gerust zijn. Een VYGO vinylvloer is ijzersterk. Hij bestaat uit meerdere lagen. Een daarvan is keramisch materiaal, dat de dichtheid verhoogt en de vloer wapent tegen water, vlekken en krassen. Tel daarbij de sterke toplaag van 0,55 mm en je beseft: deze vloer kan tegen een stootje! Bezoek een Impermo-toonzaal voor advies op maat.

Zo weer schoon

Je kids maken het graag bont? Met een VYGO vinylvloer in huis kun je hen zonder zorgen laten knoeien. Een vochtig dweiltje over de vlekken, en het voorval is vergeten. Een pH-neutraal reinigingsmiddel volstaat voor het wekelijkse onderhoud. Onderhoudsproducten voor houten parketvloeren, zoals olie, wax, boenwas en vernis, zijn overbodig. Lees meer over het onderhoud van een VYGO vinylvloer.

Geschikt voor elke ruimte

Een VYGO vinylvloer is niet alleen vlekbestendig, maar kan ook tegen water. Je kunt hem dus ook in je badkamer plaatsen. Daar geeft hij ook letterlijk een warm gevoel. Dat ervaar je meteen wanneer er met je blote voeten op stapt. Keuken, gang, studeer- of woonkamer, de VYGO vinylvloeren geven elke ruimte een origineel karakter. Je geniet van het warme, luxueuze gevoel van parket zonder de zorgen en het onderhoud. Mooi meegenomen: de VYGO vinylvloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming.

Snelle make-over

Hoe zit het met de plaatsing? Ook als je geen doorwinterde klusser bent, kun je met VYGO aan de slag. Verlijmen is niet nodig. Met een simpel kliksysteem leg je snel jouw vinylvloer. Ontdek hier een stappenplan. Goed om te weten: de meeste VYGO vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer waardoor je hem bijna over elke vlakke bestaande vloer kunt leggen. Van chape tot tegels met grote voegen. Er zijn geen tijdrovende voorbereidingswerken nodig. Zo bespaar je tijd én kosten.

Kies je stijl

Qua uitstraling kun je met de VYGO vinylvloeren alle kanten uit. VYGO biedt een ruime waaier aan vinyl in verschillende kleuren, designs en stijlen. Met de beige-bruine houten look van VYGO Bern kies je voor een cleane maar gezellige uitstraling. Liever warm en gezellig? Dan is VYGO Paris met zijn warme natuurtinten de ideale keuze. De rustieke uitstraling van VYGO Sofia en VYGO Moscow, met uitgesproken knopen in de houtstructuur geeft meteen een cosy toets en komt mooi tot zijn recht in een klassiek en warm interieur. Bekijk meer houtlooks online of bezoek een Impermo-toonzaal in je buurt.

Op zoek naar een sterke vloer met een tijdloze uitstraling die makkelijk te plaatsen is? Bezoek een Impermo-showroom in je buurt en ontdek de onderhoudsvriendelijke VYGO vinylvloeren. Je krijgt er professioneel advies bovenop. Benieuwd naar het volledige gamma van Impermo? Vraag hier je gratis catalogus aan.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan