Vloertrends 2022: met deze vinyl vloeren creëer je een sfeervol interieur

Gepubliceerd op 25 November 2021

Van ‘Terrazzo’ tot ‘Houtlook vloer’ tot ‘Betonlook vloer’: drie karaktervolle vloerstijlen, daar draait het in 2022 om. Ze zorgen voor een unieke sfeer in huis. Deze vinyl vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud! Ontdek hoe ze zorgen voor een ware metamorfose van je interieur. 

1. Vleugje Italië met terrazzo vinyl

vilyl vloer verona

Wie aan terrazzo denkt, denkt aan Italië, waar deze look zijn oorsprong kent. Floorify’s vinyl vloer Verona F023 - kan het nog hipper - past helemaal bij de terrazzotrend van nu en blaast iedere kamer nieuw leven in. Naast het vleugje speelsheid dat de vloer toevoegt, is het ook erg handig dat je vinyl vloer minder snel vuil oogt door het gespikkelde patroon. Door de natuurlijke kleurnuance in de terrazzotegels, is deze vloer nauwelijks van een echte terrazzovloer te onderscheiden.

2. Authentieke houtlook vloer: niet te onderscheiden van echt

houtlook vinyk    structuurbeeld

Hout staat bekend om zijn warme, levendige uitstraling. De vinyl vloer van Floorify onderscheidt zich door de authentieke geborstelde houtstructuur. Doordat de vinyl vloer als planken gelegd wordt, is deze nauwelijks te onderscheiden van een klassieke parketvloer, terwijl hij wel watervast is. Daarnaast heeft deze klikvinyl subtiele groeven en een natuurlijke plankvariatie. Op zoek naar dat tikkeltje meer? Dan ben je ongetwijfeld helemaal weg van deze visgraat. Deze vinyl vloer heeft je net dat tikkeltje extra speelsheid in huis. Droom je ook al weg van een visgraatvloer?

3. Betonlook vinyl: een gemak en strak!

coquille vinyl vloer

Een betonlook vloer in huis? Een perfecte keuze als je fan bent van een rustig en strak interieur. De Floorify vinyl tegels zijn kenmerkend door hun groot XL formaat. Bovendien bevatten ze zeer subtiele voegen. Dit is mogelijk omdat het een klikvinyl is. Het grote formaat en de subtiele voegen van deze vinyl tegels zorgen voor het betonlookeffect in jouw ruimte. Op zoek naar meer inspiratie? Ontdek hier ons aanbod aan vinyl tegels.

Voordelen van vinyl

Mooi én makkelijk

Een karakteristieke vloer die er qua design echt uitspringt? Eigenlijk zijn ze alleen van echt hout en natuursteen te onderscheiden door het gebruiksgemak. Drankje gemorst? Een snelle poetsbeurt, en voilà: de vloer is weer schoon. En door de innovatieve toplaag met vlektechnologie (lang leve deze slimme uitvindingen) zijn alle Floorify vinyl vloeren vlekresistent. Je kunt dus gerust iets morsen, want niks laat sporen na.

Renovatievriendelijke vloer: het kan!

renovloer

Wie een oude vloer wil renoveren, denkt al snel aan uitbreken en vernieuwen. Een flinke klus, maar niet met de klikvinyl van Floorify. Wist je dat het ook mogelijk is om de nieuwe vloer over de oude vloer te leggen? De vinyl vloeren van Floorify zijn heel dun (slechts 4,5 millimeter) en kunnen op zowat elke ondergrond worden geplaatst. Ja, óók op een bestaande tegelvloer. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is renoveren kinderspel. Dag lelijke tegels, welkom droomvloer!

Welke trend kan jou het meest bekoren? Ontdek de kwalitatieve vloeren van Floorify, doe ideeën op in de inspiratiebrochure. TIP: Graag je toekomstige vloer in real life bekijken? Bestel je GRATIS stalen.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan