Ontdek de geschikte vloer voor jouw renovatieproject

Gepubliceerd op 16 May 2022

Droom je van een nieuwe tegelvloer, plankenvloer of visgraatvloer? Maar wil je de uitbraakwerken van je bestaande vloer liefst vermijden? Dat kan! Ontdek de ideale renovatievloeren, duurzame vinylvloeren die je op haast elke ondergrond kan klikken. Geen breekwerken, geen stof en geen gedoe.

Een nieuwe vloer zonder uitbraakwerken

Wanneer je een nieuwe vloer gaat leggen, komt daar heel wat bij kijken. Of dat zou je denken. Maar het kan ook eenvoudig! Met de juiste renovatievloer profiteer je van een vlotte plaatsing en een mooi resultaat. Het beste van twee werelden dus. Een renovatievloer kun je makkelijk bovenop een bestaande vloer plaatsen. Vandaag ontdek je waarom de Floorify rigide vinyl vloer de geschikte renovatievloer is.

Plaats je renovatievloer op bijna elke ondergrond

Het uitbreken van je oude vloer vraagt veel werk. Zeker als je de ondergrond daarna nog moet egaliseren. Maar da’s niet nodig wanneer je voor een rigide vinyl vloer kiest. Je vermijdt het uitbreken van je oude vloer door je renovatievloer er bovenop te plaatsen. Zelfs je bestaande tegel-, parket- of betonvloer mag gewoon blijven liggen. Bovendien zullen oneffenheden in je oude vloer niet meer opvallen. Leer meer over de mogelijkheden. Ontdek ook meer over de prijs van een renovatievloer.

Plaats je nieuwe vloer stil en stofvrij

Wanneer je de vloer in je appartement wil renoveren, brengt dit vaak veel last voor de buren met zich mee. Gelukkig is ook dat probleem van de baan met een rigide vinyl vloer. Je versnijdt deze vloer eenvoudig met een breekmes. Zo vermijd je moeiteloos lawaai en stof tijdens de werken. Bekijk het filmpje en leer hoe je zelf aan de slag gaat.

Combineer je vloer met vloerverwarming

Het renoveren van je vloer is meteen de ideale gelegenheid om over te stappen op vloerverwarming. Doordat Floorify rigide vinyl vloeren heel dun zijn, geleiden ze de warmte enorm goed. Ideaal dus om te combineren met vloerverwarming of -koeling. Dankzij de minimale hoogte van je nieuwe vinylvloer kan je bovendien makkelijk je bestaande deuren behouden. Ontdek alle voordelen van de combinatie vinylvloer en vloerverwarming.

Makkelijk zelf te plaatsen

Een paar werkmannen of experts onder de arm nemen? Da’s absoluut niet nodig. Het plaatsen van een Floorify vinyl renovatievloer gaat snel en eenvoudig. In 1, 2, 3 leg je zelf je vinylvloer. Je rolt de ondervloer uit, klikken en klaar! Je hebt geen lijm of ander kitsysteem nodig. Hierdoor is het plaatsen van je vloer uiterst tijd- en kostenefficiënt.

Zin om aan de slag te gaan met je vloerrenovatie? Ontdek de mogelijkheden online en vraag je gratis inspiratiebrochure aanBestel vrijblijvend gratis stalen of ga je favoriete vinylvloer ontdekken bij een Floorify verdeler in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan