Je vloer renoveren? Ontdek waarom een vinyl vloer de geschikte renovatievloer is

Gepubliceerd op 01 Augustus 2022

Droom je van een nieuwe vloer, maar heb je geen zin om je bestaande vloer uit te breken? Dat kan! Door bijvoorbeeld een vinyl vloer te plaatsen. Ontdek waarom deze duurzame vloeren de ideale renovatievloeren zijn. Zonder breekwerken, stof of gedoe.

Zonder uitbraakwerken te plaatsen

Een nieuwe vloer plaatsen is vaak een groot karwei waar breek- en egalisatiewerken aan te pas komen. Maar het kan ook eenvoudiger. Met een vinyl vloer bijvoorbeeld. Deze is dun, sterk en makkelijk te plaatsen op een bestaande vloer. En ideaal dus als renovatievloer. Bovendien kun je dankzij de minimale hoogte van je nieuwe vinyl vloer makkelijk je bestaande deuren behouden. Ontdek meer over vinyl als renovatievloer.

Te plaatsen op bijna elke ondergrond

Heb je een tegel-, parket- of betonvloer die je wil renoveren? Dan kun je die gewoon laten liggen. Want een rigide vinyl vloer plaats je makkelijk op je oude vloer. Zo vermijd je uitbraakwerken en bespaar je op tijd en kosten. Is de bestaande vloer wat oneffen? Geen probleem, dit wordt makkelijk opgevangen door je nieuwe vinyl vloer. Ontdek de mogelijkheden en leer meer over de prijs van een renovatievloer in vinyl.

Stil en stofvrij te plaatsen

Wil je de vloer in een appartement renoveren, dan maak je je misschien zorgen over stof- en geluidsoverlast voor je buren. Gelukkig is dat probleem van de baan met een rigide vinyl vloer. Deze vloer versnijd je eenvoudig met een breekmes. Hierdoor komt er geen lawaai en stof aan te pas. Ontdek hoe je hiermee zelf aan de slag gaat.

Combineer je vinyl vloer met vloerverwarming

Wil je je renovatie toch wat grondiger aanpakken en vloerverwarming of -koeling plaatsen? Ook dan kun je voor vinyl als vloerbedekking kiezen. Doordat de Floorify rigide vinyl vloeren heel dun zijn geleiden ze de warmte (en koude) zeer goed. Ontdek alle voordelen van vinyl gecombineerd met vloerverwarming.

Makkelijk zelf te installeren

Een professionele plaatser onder de arm nemen? Da’s absoluut niet nodig. Het plaatsen van een Floorify vinyl renovatievloer doe je gerust zelf, snel en eenvoudig. Je rolt de ondervloer uit, klikt de vloer in elkaar en klaar! Je hebt bovendien geen lijm of kitsysteem nodig. Hierdoor is het plaatsen van je vinyl vloer uiterst tijd- en kostenefficiënt.

Zin om aan de slag te gaan met je vloerrenovatie? Ontdek de mogelijkheden van vinyl online en vraag je gratis inspiratiebrochure aanBestel vrijblijvend je favoriete gratis stalen of ga je toekomstige  vinyl vloer ontdekken bij een Floorify verdeler in je buurt.