Innovatie in vinylvloeren: maak kennis met de nieuwste vinyltegels en vinylplanken met een nog authentiekere look

Gepubliceerd op
Etna vinyltegel
Etna vinyltegel
Piccolo vinyltegel
Piccolo vinyltegel
Eivissa vinylplanken
Eivissa vinylplanken
Latte vinylplanken
Latte vinylplanken
Dolly vinylplanken
Dolly vinylplanken
Goose vinylplanken
Goose vinylplanken

Droom je van een planken-, tegel- of visgraatvloer met natuurlijke uitstraling én gebruiksgemak? Dan is een vinylvloer de ideale match. Bovendien wordt er steeds vernieuwd waardoor ze er nog meer natuurgetrouw uitzien. Ontdek ‘Rawthentic’, de nieuwste innovatie in vinylplankenstructuur, en de nieuwste designs Etna en Piccolo in vinyltegels.

Levensecht design voor lange vinyl houtplanken

De Floorify vinylvloeren hebben een natuurlijke schoonheid. De rigide houtlook vinylplanken bijvoorbeeld, zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten planken omwille van de voelbare houtstructuur. Met de nieuwe oppervlaktestructuur ‘Rawthentic’ gaat men nog een stapje verder.

Dankzij de nieuwste 3D-printtechnologie hebben de nieuwste XL rigide vinylplanken een natuurlijke en gedetailleerde oppervlaktestructuur met ongezien veel dieptes. De houtlook vinylvloer heeft zo een realistische uitstraling met intense kleuren, barsten en knopen, een geborsteld effect, een matte glans en een subtiele randafwerking. De variatie in de planken zorgt ervoor bovendien voor dat je vloer er levensecht uitziet.

Vier nieuwe vloeren in de lange plankencollectie (Eivissa, Latte, Dolly en Goose), krijgen deze bijzondere ‘Rawthentic’ oppervlaktextuur en zijn vanaf augustus 2022 verkrijgbaar in een verkooppunt in je buurt.

Nieuwe vinyltegels

Interieurtrends veranderen constant. Met vloeren is dit net zo. Vinyltegels zijn vaak geïnspireerd op natuurstenen vloeren, met het voordeel dat ze makkelijker te onderhouden zijn, warm aanvoelen en eenvoudig geplaatst kunnen worden. Maak kennis met twee nieuwe vinyltegels, geïnspireerd op blauwsteen en terrazzo. (Verkrijgbaar vanaf juni 2022.)

Blauwsteen met vintage twist

Op zoek naar een vinylvloer met een tijdloze uitstraling? Maak kennis met Etna, een tegelvloer geïnspireerd op de klassieke blauwsteen, maar dan met een vintage toets. De tegels in grootformaat hebben de typische gewassen blauwgrijze look en veel charisma. Bovendien passen ze perfect in zowel een landelijk als een modern interieur. Benieuwd? Ontdek de blauwsteen vinylvloer in een verkooppunt in je buurt.

Subtiele warmbeige granito

Terrazzo blijft populair. Nieuwkomer Piccolo past hier perfect in het plaatje. Deze warmbeige vinyl tegelvloer met gespikkeld kleurenpatroon, door een mix van kiezeltjes, schelpjes en marmer, zorgt voor een speelse toets en perfect bij de uitstraling van hout en natuurlijke tinten in het interieur. Nieuwsgierig? Ga Piccolo ontdekken in een verkooppunt in je buurt.

Interesse in een mooie vloer in vinyl? Doe ideeën op, download de inspiratiebrochure of ga ze ontdekken bij een in een winkel in je buurt. Weet je nog niet wat kiezen? Tip: bestel gratis stalen vinylvloer en test hem eerst bij jou thuis.