Floorify Performance: nieuwe innovatieve ondervloer voor je vinylvloer

16/05/2023

Plaats je een vinylvloer, dan mag een ondervloer niet ontbreken. Een ondervloer egaliseert kleine oneffenheden in de ondergrond zodat je een egale, vlakke basis bekomt voor je planken of tegels. Anderzijds vangt hij schokken op, wat de impactresistentie en het loopcomfort van je vloer verhoogt. Naast hun bestaande Comfort ondervloer, lanceert Floorify nu een nieuwe, innovatieve ondervloer: Floorify Performance. Welke ondervloer is het beste voor jouw vinylvloer? We helpen je graag de juiste keuze maken.

Ondervloer kiezen

Het is van belang de juiste ondervloer te kiezen voor de toepassing die je voor ogen hebt. Beide ondervloeren hebben bovenop hun egaliserend en impact resistent vermogen elk een aantal unieke eigenschappen. We overlopen ze even voor je.

Ondervloer Floorify Performance

Deze ondervloer is uiterst geschikt in combinatie met vloerverwarming of -koeling omdat hij de laagst mogelijke warmteweerstand heeft in zijn soort: slechts 0,009m2K/W! Het resultaat is een maximaal rendement van je vloerverwarming of -koeling, met een lagere energiefactuur als gevolg. Naast energiebesparend, werkt Floorify Performance ook levensduur verlengend. Deze ondervloer is namelijk net iets harder, waardoor hij de klikverbindingen van je vloer optimaal ondersteunt. Floorify verlengt dan ook graag de garantie van 25 jaar naar 30 jaar als je je Floorify vloer installeert op hun Performance ondervloer in een residentiële toepassing.

De Performance ondervloer presteert het beste bij:

Vloerverwarming- en koeling

Dankzij zijn ultra-lage warmteweerstand (0,009m2K/W!) kan de warmte super makkelijk door je vloer heen. Resultaat? Je vloerverwarming of -koeling rendeert optimaal en jij bespaart energie.

Intensief gebruik

Performance ondervloer is iets harder en ondersteunt daardoor de klikverbindingen van je vloer optimaal. Perfect voor commerciële toepassingen met intensief gebruik zoals restaurants, shops of kantoren dus.

Visgraatvloer

Performance ondervloer is de ideale match voor een vinyl visgraatvloer. Dankzij zijn harder kantje worden de vele klikverbindingen namelijk prima ondersteund.

Comfort ondervloer

De Comfort ondervloer scoort het beste op:

Geluidsreductie

Dankzij z’n verend vermogen reduceert de Comfort ondervloer contactgeluid maximaal (21 dB geluidsreductie!). Voor verdiepingen of appartementen is deze extra akoestische demping naar de onderliggende ruimtes zonder twijfel een plus. Ontdek de specificaties van Comfort ondervloer.

Vind je ideale vinylvloer en ondervloer

De Comfort en Performance ondervloer zijn speciaal ontwikkeld voor en uitvoerig getest met de rigide vinylvloeren. Deze kwalitatieve ondervloeren behouden hun eigenschappen dan ook minstens even lang als de levensduur van je vloer. Als je je vinylvloer combineert met de Comfort of Performance ondervloer, weet je dus zeker dat je goed zit.

Op zoek naar je ideale ondervloer voor je vinylvloer? Ontdek het antwoord op al je vragen en de  prijzen voor ondervloer.

Interesse in een mooie vinylvloer voor je interieur? Download de gratis inspiratiebrochure, ontdek het aanbod online of in een winkel in je buurt. Geen idee welke kiezen? Vraag je gratis vloerstalen aan en ontdek welke kleur het best bij je interieur past.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.