Patroontegelfestival: vind patroontegels voor je interieur in alle kleuren en vormen

22/09/2021

Patroontegels zijn weer helemaal hip. Bij Van Calster vind je een ruime collectie tijdloze patroontegels: zowel de handgemaakte cementtegels met verschillende motieven, als de alom gekende Zelliges. Maar ook perfecte keramische imitaties van de hoogste kwaliteit. En nu tijdens de Herfstdeals is er bij Van Calster een heus Patroontegelfestival, met tegels met prachtige motieven aan scherpe prijzen!

Patroontegels in alle kleuren en vormen

Cementtegels waren vooral rond 1900 heel populair en zijn nu vaak nog te vinden in oude herenhuizen. Maar vandaag zijn ze helemaal terug van weggeweest! Je vindt ze terug in eigentijdse keukens, badkamers, gangen, toiletten, ... De verschillende weelderige, kleurrijke motieven lenen zich hier ideaal toe. Zowel in combinatie met een klassiek als modern interieur. Je wordt er gegarandeerd instant gelukkig van.

Ruime collectie 

Bij Van Calster vind je een ruime collectie tijdloze patroontegels. Zowel de handgemaakte cementtegels met verschillende motieven, als de alom bekende Zelliges. Maar ook perfecte keramische imitaties van de hoogste kwaliteit. Vaak niet van de echte te onderscheiden. Deze laatste worden machinaal gemaakt en zijn bijgevolg aanzienlijk goedkoper en sterker waardoor ze bovendien kras- en vlekbestendig zijn.

Van Calster Patroontegelfestival

Nu tijdens de Herfstdeals is er bij Van Calster een heus Patroontegelfestival! Met prachtige motieven aan scherpe prijzen. Zo is er de unieke collectie ‘Landhouse’ met tal van motieven voor €19,99m². Of de ‘Arts & Métiers’ reeks in een kleiner formaat van 15 x 15 cm aan € 23,99 m². 

Bezoek een van de toonzalen

Op zoek naar tegels? Kijk gerust wat rond en vergelijk, maar spring zeker ook eens binnen in één van de toonzalen bij Van Calster en garandeer je van de beste koop en nu extra kortingen tijdens hun Herfstdeals. De 5 ruime toonzalen boordevol inspiratie vind je in Antwerpen, Boortmeerbeek, Geel, Hasselt en Turnhout. 

De Herfstdeals en het Patroontegelfestival lopen nog tot en met 30/10/2021 of zolang de voorraad strekt. Van Calster vloeren is geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 18 uur.

Benieuwd? Ga langs bij de dichtstbijzijnde toonzaal of download de brochure en doe inspiratie op.

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.