Ontdek de 3 nieuwste topreeksen keramische tegels van Fondovalle

14/02/2022

Nieuw in het assortiment bij Van Calster Vloeren is de topreeks van Fondovalle. Keramische tegels van uitzonderlijke Italiaanse topkwaliteit aan een scherpe prijs. Momenteel vind je bij Van Calster 3 series keramische tegels van Fondavalle: de PortlandPlaneto en Pigmento.

Fondovalle

Fondovalle is bekend om zijn innovaties en verfijnde afwerkingsgraad. In de laatste reeks, de Pigmento hebben ze via een nieuw bakproces de tegel mooi mat gemaakt en extra diepgang meegegeven. In elk van hun reeksen biedt het merk trouwens steevast meerdere kleuren en grotere formaten aan. Zo produceren ze steeds ook slabs met een formaat van 120 bij 278 cm, ideaal voor wie een strak resultaat zonder voegen wenst. Al hun tegels zijn sowieso gerectificeerd voor een strakke afwerking met een smalle voeg.

Portland

Deze nr. 1 reeks van Fondovalle heeft een betonlook van een uitzonderlijke kwaliteit. De serie heeft een verbluffende afwerking die de effecten van een cementverwerking in detail nabootst. Deze reeks is beschikbaar in 3 kleuren en verschillende formaten. Ontdek Portland.

Planeto

Deze topreeks is een tegel met een natuursteenlook van hoge kwaliteit. Deze tegel heeft een unieke afwerking, deze is namelijk zo fijn dat je zelfs een schittering ziet op het tegeloppervlak. Identiek aan de natuurlijke variant maar dan kras- en vlekbestendig. Deze reeks is beschikbaar in 3 verschillende kleuren en formaten. Ontdek Planeto.

Pigmento

De nieuwste telg van de Fondovalle familie is Pigmento. Via een nieuw bakproces creëert men hiermee een revolutie in de tegelwereld. Een 3-dimensioneel oppervlak resulteert in een zeer realistische en natuurlijke imitatie. Het is een matte tegel met een uitzonderlijke kwaliteit in de diepte en met een unieke stijl in combinatie met minimalistische kleuren. Een echte topper! Deze reeks is beschikbaar in 4 kleuren en verschillende formaten. Een kijkje waard! Ontdek Pigmento.

Overtuigd? Kom dan eens langs in één van de toonzalen van Van Calster vloeren en ervaar het vakmanschap van deze Italiaanse topleverancier. Je vindt een Van Calster toonzaal in Antwerpen, Geel, Boortmeerbeek, Hasselt en Turnhout.

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.