Marshalls ontwikkelt eenvoudig te plaatsen klinkers

Voor het nieuwe tuinseizoen lanceert Marshalls talloze nieuwe producten. Vijf nieuwe gepatenteerde replicastenen vullen het reeds ruime klinkerassortiment aan. Deze stenen zijn gemakkelijk te plaatsen en bovendien heel onderhoudsvriendelijk.

Deze stenen uit gegoten beton lenen zich tot een perfecte imitatie van natuursteen. Ze combineren het uitzicht van natuurlijke materialen met het legcomfort van een betonklinker. U hoeft ze niet in te kloppen. Dankzij de maatvaste bredere basis legt u ze eenvoudig tegen elkaar. Zo ontstaat er automatisch een gelijkmatige voeg. Ze zijn dus veel sneller te plaatsen dan de klassieke natuursteen kasseien.. De ‘Courtstones’ hoeven dankzij hun constante dikte ook niet te worden afgetrild.

De reeks replicastenen bestaat nu al uit vier types replicastenen met gepatenteerde basis. De ‘Courtstones’ imiteren de klassieke kasseien. De ‘Plazza’ is een betaalbaar alternatief voor de natuursteen Kandla. Daarnaast biedt Marshalls een imitatie van een granietkassei en een klinker met getrommelde kanten. Nieuw in het assortiment zijn vier moderne natuursteenimitaties en een imitatie van kleiklinkers.

Daarnaast presenteert Marshalls negen nieuwe keramische tegels in verschillende kleuren. De nieuwigheden bevatten imitaties van zowel natuursteen, beton als houtplanken. Het natuursteenassortiment wordt verrijkt met nieuwe afwerkingen, formaten, warme kleuren en maatwerk. Bovendien stelt Marshalls een Vietnamees graniet voor, die beschikbaar is in verschillende kleuren.

In samenwerking met Marshalls

Meer nieuws van Marshalls

Gespot: duurzame bestratingen voor je tuin, terras of oprit

Op zoek naar tegels of klinkers voor je oprit, terras of tuin?

Hoe zelf je oprit aanleggen?

De aanleg van een oprit is een dure zaak. Door dit zelf te doen, bespaar je heel wat geld.

Hoe plaats je een terras in keramische tegels?

Keramische terrastegels zijn heel erg in opmars.

De voordelen van terrastegels in groot formaat

Terrastegels in groot formaat bieden verschillende voordelen: ze zijn strak van uitzicht, doen je

GRATIS Nieuwsbrief