Marshalls lanceert nieuwe keramische terrastegel

Marmer staat bekend voor zijn rijkdom en klasse. Meestal krijgen marmeren tegels een gladde afwerking. De glans zorgt voor een extra luxueuze uitstraling. Het nadeel hiervan is echter dat de tegels heel erg glad worden, zeker wanneer ze buiten liggen en nat worden. Daarom lanceert Marshalls een marmerimitatie in keramisch materiaal: “Marble”.

De keramische terrastegels Marble hebben de prachtige tekening van echte grijze marmer. Het grote formaat, 80x80x2 cm, versterkt het rijke en klassevolle karakter van marmer. De kleurnuances komen heel mooi tot hun recht in buitenlicht, zowel in de schaduw als in de zon. Het design van de keramische tegels is weelderig met vele mooie aders. Doordat een pakket vijftien verschillende tegels bevat, bekom je dezelfde unieke variatie als bij natuursteen. Met de Marble-tegels leg je een uitzonderlijk terras aan.

De voordelen van keramische tegels

Zoals hierboven vermeld zijn keramische tegels antislip. Je hoeft dus geen schrik te hebben om uit te glijden. Kinderen kunnen naar hartenlust op het terras spelen. Ook morsen kan geen kwaad. Met het aangepaste schoonmaakproduct zijn de tegels weer als nieuw te krijgen. Echt marmer daarentegen verdraagt enkel pH-neutrale schoonmaakproducten, doordat kalk oplost in zuren. Bovendien zijn keramische tegels krasvrij en vorstbestendig. Ook zijn ze maatvaster, dus gemakkelijker te plaatsen dan (grote) natuursteentegels.

Lees meer over de verschillen tussen natuursteen en keramische tegels.

In samenwerking met Marshalls

Meer nieuws van Marshalls

Hoe plaats je een terras in keramische tegels?

Keramische terrastegels zijn heel erg in opmars.

De voordelen van terrastegels in groot formaat

Terrastegels in groot formaat bieden verschillende voordelen: ze zijn strak van uitzicht, doen je

Welke zwembadboorden kies je het best?

Leg je een zwembad of vijver aan in je tuin? Dan wil je natuurlijk dat dit mooi afgewerkt is.

Hoe plaats je tegeldragers?

Plaatsing van terrastegels kan op verschillende manieren.

GRATIS Nieuwsbrief