Terras Lenteschoonmaak

De eerste zonnestralen verschijnen aan de hemel en je bent helemaal klaar om volop van een zonnige lente en zomer te genieten. Maar is jouw terras dat ook?

Op een keramische terrastegel zal de winter weinig of geen sporen nagelaten hebben. Keramische tegels nemen immers geen vuil op en houden ook bijna nooit groenaanslag vast. Zijn je voegen wat vuil geworden dan volstaat het gebruik van een voegenreiniger. Let op met hogedrukreinigers. Zij maken de voegen vaak poreuzer zodat ze sneller vuil gaan vasthouden. Voor het proper maken van een keramische tegel volstaat een dweil of schrobborstel.

Heb je een terras met natuursteen? Dan is Tilestone Vuilverwijderaar dé oplossing. Dit product breng je -aangelengd met water- aan op je natuursteen. Enkele minuutjes wachten en je verwijdert makkelijk alle vuil met een schrobborstel.

Ook bij een terras in graniet volstaat een stevige schrobbeurt om alle aanslag weer te verwijderen.

Wil je je blauwe hardsteen er weer echt fris laten uitzien? Laat een 50%-oplossing met bleekwater op de steen inwerken, schrob hetoppervlak met een borstel en spoel het na met zuiver water. Bij vochtig weer kun je het oppervlak in blauwe hardsteen ook met waspoeder bestrooien, borstelen, laten inwerken, opnieuw borstelen en ten slotte naspoelen met zuiver water.

Leisteen kan je na het reinigen nog eens behandelen met een leisteenolie. Zo wordt je natuursteen nog eens extra gevoed en is hij klaar voor een prachtige lente en zomer!  

 

 
In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen.

Deze keramische tegels sieren onze hedendaagse woningen en terrassen

De vloer onder je voeten bepaalt de look and feel van een kamer.

Droom weg met de najaarsstijl van 2019: La palace Parisienne

Romantisch flaneren door het schilderachtige Montmartre, wegdromen bij de haute couture in de boe

GRATIS Nieuwsbrief