Terras : Haal buiten naar binnen

Voortaan wordt jouw terras het verlengstuk van je interieur! Een nieuwe tendens is om zowel binnen als buiten dezelfde tegel te plaatsen. Dit brengt de nodige rust in je ruimte en geeft meteen een moderne strakke look aan je woning .

Haal buiten ook een beetje naar binnen door op je terras dezelfde tegel te plaatsen als in je interieur.

Door je tegel buiten te laten doorlopen, vormt je interieur 1 geheel met je terras, waardoor je ruimtegevoel enorm vergroot. Doordat terrastegels  aan andere eisen moeten voldoen dan tegels voor binnen, is het niet altijd aan te raden om zowel binnen als buiten dezelfde tegel te plaatsen. Om jou toch de mogelijkheid te bieden om deze trend bij jou thuis toe te passen, vind je bij Impermo een reeks tegels die verkrijgbaar zijn in zowel 1 cm (voor binnen) als 2 cm (voor buiten) dikte. 

Ongeëvenaard onderhoud 

Koppel de looks van natuursteen, hout en beton aan het onderhoudsgemak van een keramische tegel. Zo is Tilestone Belgique Noir, een keramische natuursteenlook, uitermate gemakkelijk in onderhoud door zijn natuurgetrouwe reliëf en kleurschakeringen. De vorst-, vlek- en krasbestendigheid van deze tegel, gecombineerd met de kleurvastheid zorgen voor een perfecte prijskwaliteitverhouding. 

100% kwaliteit 

Zo is Tilestone Walk uitermate gemakkelijk in onderhoud en zeer slijtvast. Deze 100% doorkleurde keramische tegel is de kwalitatieve kers op de taart van deze reeks binnen- en buitentegels.

Er zijn vijf niveaus waarin slijtvastheid van een tegel uitgedrukt wordt. 100% doorkleurde keramische tegels bevinden zich altijd in de hoogste klasse, waardoor ze ook geplaatst kunnen worden in ruimtes die intensief belopen worden. Tilestone Walk is dus uiterst duurzaam en bovendien eenvoudig te onderhouden.

Stoere houtlooks

Ben je op zoek naar een terras dat perfect aansluit met de natuurlijke omgeving? Tilestone Grove Sand is een gerectificeerd keramisch parket. De kleurschakeringen in deze houtlook geven zowel je terras als je woonkamer een stoere uitstraling. Je beschikt nu over al het onderhoudsgemak van een keramische tegel en toch geniet je van de natuurlijke houtlook die zich perfect mixt met het groen in jouw tuin

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Extra grote tegels XXL voor een extra ruimtelijk gevoel

We zien het graag groots: tegels steken we niet onder stoelen of banken maar laten we stralen in

Keramische zwembadboorden voor een perfecte afwerking

De zonnige temperaturen brachten ons een zomer vol snikhete dagen en klamme nachten.

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen.

Deze keramische tegels sieren onze hedendaagse woningen en terrassen

De vloer onder je voeten bepaalt de look and feel van een kamer.

GRATIS Nieuwsbrief