Terras : Haal buiten naar binnen

Gepubliceerd op 12 April 2018

Voortaan wordt jouw terras het verlengstuk van je interieur! Een nieuwe tendens is om zowel binnen als buiten dezelfde tegel te plaatsen. Dit brengt de nodige rust in je ruimte en geeft meteen een moderne strakke look aan je woning .

Haal buiten ook een beetje naar binnen door op je terras dezelfde tegel te plaatsen als in je interieur.

Door je tegel buiten te laten doorlopen, vormt je interieur 1 geheel met je terras, waardoor je ruimtegevoel enorm vergroot. Doordat terrastegels  aan andere eisen moeten voldoen dan tegels voor binnen, is het niet altijd aan te raden om zowel binnen als buiten dezelfde tegel te plaatsen. Om jou toch de mogelijkheid te bieden om deze trend bij jou thuis toe te passen, vind je bij Impermo een reeks tegels die verkrijgbaar zijn in zowel 1 cm (voor binnen) als 2 cm (voor buiten) dikte. 

Ongeëvenaard onderhoud 

Koppel de looks van natuursteen, hout en beton aan het onderhoudsgemak van een keramische tegel. Zo is Tilestone Belgique Noir, een keramische natuursteenlook, uitermate gemakkelijk in onderhoud door zijn natuurgetrouwe reliëf en kleurschakeringen. De vorst-, vlek- en krasbestendigheid van deze tegel, gecombineerd met de kleurvastheid zorgen voor een perfecte prijskwaliteitverhouding. 

100% kwaliteit 

Zo is Tilestone Walk uitermate gemakkelijk in onderhoud en zeer slijtvast. Deze 100% doorkleurde keramische tegel is de kwalitatieve kers op de taart van deze reeks binnen- en buitentegels.

Er zijn vijf niveaus waarin slijtvastheid van een tegel uitgedrukt wordt. 100% doorkleurde keramische tegels bevinden zich altijd in de hoogste klasse, waardoor ze ook geplaatst kunnen worden in ruimtes die intensief belopen worden. Tilestone Walk is dus uiterst duurzaam en bovendien eenvoudig te onderhouden.

Stoere houtlooks

Ben je op zoek naar een terras dat perfect aansluit met de natuurlijke omgeving? Tilestone Grove Sand is een gerectificeerd keramisch parket. De kleurschakeringen in deze houtlook geven zowel je terras als je woonkamer een stoere uitstraling. Je beschikt nu over al het onderhoudsgemak van een keramische tegel en toch geniet je van de natuurlijke houtlook die zich perfect mixt met het groen in jouw tuin.