Hexagontegels

Op zoek naar originele muren en vloeren? Ontdek de hexagontegels

16/03/2021

Fans van geometrie, wees gewaarschuwd: aan hexagontegels kan je niet weerstaan. De esthetische vormen, speelse kleuren en een stijlvolle uitstraling zorgen voor een origineel accent in jouw badkamer en keuken. Krijg je er niet genoeg van? Zelfs in je woonkamer ga je aan de slag met zeshoekige tegels! Op zoek naar inspiratie? Hier komt ‘ie dan!

Creatieve combinatie

Klei, helder blauw of roze? Kiezen wordt moeilijk, want de Kromatika-collectie bevat maar liefst 12 kleuren! Creativiteit bovenhalen is dus de boodschap, want de combinaties zijn bijna eindeloos. Een roze wandtegel bijvoorbeeld combineren met een bruine zeshoekige vloertegel? Alles kan! Het resultaat is hoe dan ook een kleurrijk geheel met een speels honingraatpatroon. Je wand, je vloer, óf beide komen helemaal tot leven.

Net dat tikkeltje meer

Voor wie het nog iéts meer mag zijn, zal de Meraki-collectie de aandacht stelen. Bovenop het honingpatroon dat de zeshoektegels vormen, zorgt de tekening op de tegels voor een extra lijnenspel. Plaats alle wandtegels in dezelfde richting voor een strak effect of maak clusters van drie tegels waarbij alle lijnen vanuit één middelpunt vertrekken. Vooral in de badkamer en keuken zal je deze hexagontegels tegen het lijf lopen. Wauw!

Stijlvol en elegant

Een stijlvolle uitstraling als extra toevoeging aan het honingraatpatroon dat de zeshoekige tegels creëren? DNA-collecties DNA Pietra Hexagone en DNA Limestone blinken uit in elegantie. DNA Pietra Hexagone Calacatta heeft de uitstraling van wit Calacatta marmer met typerende grijze beadering, waarbij een rijke kleurschakering naar voor komt. De andere hexagontegels uit de DNA Pietra-collectie herken je aan de looks van kalksteen, gecombineerd met het lijnenspel van natuursteenaders.

Ook in de DNA Limestone-collectie zijn de looks van natuursteen terug te vinden, maar dan in een groter formaat: 32 x 36,8 centimeter. De verschillende varianten in de kleuren taupe, wit, antraciet en grijs zorgen ervoor dat de collectie voor ieder wat wils bevat. En makkelijk onderhoud? Check, want deze hexagon vloertegels bevatten een lichte oppevlaktestructuur en een matte afwerking. Niet enkel je badkamer en keuken fleur je dus op met zeshoektegels, ook je woonkamer is een echte liefhebber van DNA Limestone.

Wil jij thuis ook origineel aan de slag met hexagontegels? Ben je benieuwd naar de verschillende afwerkingen en de details over de plaatsing en het onderhoud? Kom langs in één van de toonzalen. De tegeladviseurs staan voor je klaar! 

Hexagontegels
Hexagontegels
Hexagontegels
Hexagontegels
Hexagontegels

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.