Van Calster ‘omdat élke tegel telt’!

Gepubliceerd op 22 February 2021

Van Calster is één van de snelst groeiende bedrijven in de Vlaamse tegelsector. Dit is het resultaat van drie generaties vakmanschap en ervaring in de verkoop & plaatsing van tegels. Doordat de familie Van Calster bij duizenden klanten effectief ook zelf de installatie deed, weten ze als geen ander wat écht belangrijk is bij de plaatsing van een nieuwe vloer. Deze kennis geven ze graag door aan hun klanten.

Inspelen op een markt in verandering 

Bouwgronden worden steeds duurder en vastgoedprijzen swingen de pan uit. Dat betekent dat bouwers en verbouwers steeds minder budget overhouden voor de renovatie of afwerking van hun woning. En de vloerbekleding komt dan vaak nog achteraan dit proces. Hier wil Van Calster graag een antwoord op bieden. 

Hoe doen ze dit? Door een ruim gamma  tegels aan te bieden aan betaalbare prijzen. En waarom?  ‘Omdat élke tegel telt’. Hier zitten 2 boodschappen in vervat. Ten eerste kan je tegel in deze context zien als euro: omdat elke euro telt. Zeker bij jonge bouwers schiet het budget op het einde van het bouwproces vaak tekort.  Om ook deze mensen hun droomtegel te gunnen, biedt Van Calster kwaliteitstegels aan tegen zeer scherpe prijzen. En omdat élke tegel telt, is het gamma zeer breed, voor elk wat wils.  Dit vertaalt zich tevens in zeer grote toonzalen van een kleine duizend m2 en meer. Zo kiezen al  hun klanten direct voor die droomtegel en niet voor een tijdelijke oplossing. En zo win je zelfs 2 keer! 

Lage prijzen door beheer eigen productie van A tot Z 

Hoe kan Van Calster deze kwaliteit aanbieden voor deze toch wel zeer lage prijzen? Dit kunnen ze realiseren omdat ze het volledig productieproces zelf van A tot Z beheren en controleren: van ontwerp tot afgewerkt product. Ze schakelen de tussenhandel uit door rechtstreekse fabricatie en ze laten in grote aantallen aanmaken. Hun magazijn in Tessenderlo laat toe om duizenden m2 van elke tegel te stockeren. 

Benieuwd naar hun aanbod? Ontdek hun gamma online of spring eens binnen in één van hun 5 grote toonzalen. Je vindt er echt alles: van cementlook tegels, betonlooks, natuursteenlooks tot vele designs van patroontegels. En vaak beschikbaar in meerdere kleuren en verschillende formaten: van de kleine patroontegeltjes van 20 op 20 cm tot grote XXL tegels van 120 bij 120 cm alsook wandtegels en mozaïektegeltjes. 

Ons advies, op zoek naar tegels, kijk gerust rond en vergelijk, maar spring zeker ook eens binnen bij vloerspecialist Van Calster en garandeer je van de beste koop. 

Meer info, surf naar: 

vancalster-vloeren.be 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan