Keiharde Lentedeals bij Van Calster vloeren

 Aan het bouwen of verbouwen en op zoek naar een mooie vloer of wandtegels? Wil je eindelijk werk maken van je terras of tuinpad? Zoek je uitstekende kwaliteit die toch budgetvriendelijk is? Dan is Van Calster met haar kwaliteitsvloeren aan de scherpste prijzen alvast de ‘must visit’. Nu de lente in het land is, waait een briesje met keiharde lentedeals doorheen het uitgebreide aanbod. Er zijn tal van promoties en uitzonderlijke kortingen op tegels, parket én laminaat.

Budgetvriendelijke binnenpretjes

De ‘Lavastone taupe 60x60’ belandt in de eregalerij als tegel van de maand. Deze prachtige licht genuanceerde tegel met natuursteenlook koop je nu aan de prijs van 14,99 euro/m². Een koopje!

 

Billijke buitenpretjes

Ontdek het ruime gamma kwaliteitsvolle keramische en niet-keramische terrastegels. Onze keramische terrastegels zijn 2 cm dik, slijtvast, vorst- en vlekbestendig en ze zijn voorzien van een anti-sliplaag. Het is vaak mogelijk om dezelfde tegel op 1 cm dikte te kopen. Zo kan je de look van binnen naar buiten doortrekken.

Bekijk onze deals op www.kwaliteitsvloeren.be of spring binnen in één van onze ruime toonzalen bij jou in de buurt.  Van Calster vind je in Antwerpen, Boortmeerbeek, Geel, Hasselt & Turnhout. Samen goed voor bijna 10.000 m² vloerinspiratie. Lentedeals nog tot 19/5 of zolang de voorraad strekt.

 

 

 

In samenwerking met Van Calster

Meer nieuws van Van Calster

Doe-het-zelf weken bij Van Calster Vloeren

Tijdens het 'groot' verlof gaan we met zijn allen weer aan het klussen en daar doen we bij Van Ca

Ontdek alle voordelen van XXL-tegels en pik korting mee

Tegels met groot formaat zijn al een hele tijd populair, we spreken zelfs van een nieuwe standaar

XXL deals: Een actie van groot formaat!

Grote tegels zijn inmiddels ingeburgerd.

Badreno opendeurdagen bij Van Calster

Lekkende kranen, onhandige douchegordijnen, schimmels,…  Is je badkamer helemaal passé en afgelee

GRATIS Nieuwsbrief