Juni=XXL Weken bij Van Calster!

Grote tegels zijn inmiddels ingeburgerd. Zeker in moderne interieurs omdat ze de ruimte een strak uitzicht en een bijzonder cachet geven. Ben je aan het bouwen of staat er een verbouwing op de agenda? Sla je voorraad dan nu al in want bij Van Calster pakken we uit met onze XXL Deals!

Groot is de nieuwe norm

De kleinere standaardformaten die vroeger de norm waren, maken meer en meer plaats voor grootformaattegels. Die brengen meer eenvoud en rust in het interieur en hebben een sterk verruimende effect.

Extra grote tegels aan extra kleine prijzen

Bij Van Calster volgen we de nieuwe trends en tendensen op de voet. We hebben dan ook een enorme keuze aan grootformaattegels. En er zitten erg interessante deals op de formaten 120x60cm, 90x90cm en 80x80cm.  Deze groot formaat tegels zijn moeilijker om plaatsen, daarom geven we deze maand bovenop onze scherpe prijzen er een gratis leveling systeem bovenop.  Zo zijn we zeker dat het eindresultaat prachtig wordt. Hoe ga je aan de slag? Ontdek het hier.

Als tegel van de maand kiezen we deze keer voor een keramisch parket. De Woodstone is een eigentijdse houtlook met mooie 'planken' van 120cm op 20 cm. Deze tegel is verkrijgbaar in 2 kleuren nl. Sand en Grey en wordt aangeboden aan een uitzonderlijke prijs van 12,99 euro per m². Een koopje van formaat!

Bekijk hier onze deals of spring eens binnen in één van onze ruime toonzalen in Antwerpen, Boortmeerbeek, Geel, Hasselt of Turnhout. Samen goed voor bijna 10.000 m² wooninspiratie. De XXL Deals lopen nog t.e.m. 29/6/2019 of zolang de voorraad strekt

 

In samenwerking met Van Calster

Meer nieuws van Van Calster

Bestel nu gratis jouw Van Calster Catalogus

De nieuwe Van Calster catalogus is er! Dé referentie voor al jouw vloerbekleding.

Nieuw gamma kwaliteitsvloeren aan de scherpste prijzen, Van Calster

Nieuw in ons aanbod een ruim gamma van eigentijdse tegels aan de laagste prijzen in de markt.

GRATIS Nieuwsbrief