Doe-het-zelf weken bij Van Calster Vloeren

Tijdens het 'groot' verlof gaan we met zijn allen weer aan het klussen en daar doen we bij Van Calster graag aan mee.

Ben je aan het bouwen of staat er een verbouwing op de agenda? Sla je voorraad tegels dan nu al in want in juli en augustus pakken we uit met GRATIS tegellijm bovenop onze scherpste tarieven!

Bovenop onze laagste prijzen nu ook GRATIS tegellijm!

Tijdens deze actie spreken we niet over enkele kilootjes lijm maar je ontvangt bij Van Calster maar liefst per m² aangekochte tegels 3 kg basislijm GRATIS.  Opnieuw een actie van formaat. Voorwaarden en specificaties in de winkel.

Bekijk hier de laatste promoties op ons ruim gamma kwaliteitstegels of spring eens binnen in één van onze toonzalen in Antwerpen, Boortmeerbeek, Geel, Hasselt of Turnhout. Samen goed voor bijna 10.000 m² wooninspiratie. De doe-het-zelf weken lopen nog t.e.m. 31/8/2018 of zolang de voorraad strekt.

Kwaliteitstegels aan de laagste prijs

De ‘New England 60x60’ is nieuw in het gamma en direct tegel van de maand. Deze beige betonlook met kleitinten koop je nu aan de prijs van 14,99 euro/m².

 

Qua keramisch parket valt de ‘Coral Beige’ in de smaak.  Deze prachtige houtlook met ‘planken’ van 120 cm en gerectificeerde kanten voor plaatsing met smalle voegen kan je nu kopen aan 14,99 euro/m²

Bekijk al onze doe-het-zelf deals op www.kwaliteitsvloeren.be of spring binnen in één van onze ruime toonzalen bij jou in de buurt.  Van Calster vind je in Antwerpen, Boortmeerbeek, Geel, Hasselt & Turnhout. Samen goed voor bijna 10.000 m² vloerinspiratie. Dhz weken nog tot 31/8 of zolang de voorraad strekt.

In samenwerking met Van Calster

Meer nieuws van Van Calster

Ontdek alle voordelen van XXL-tegels en pik korting mee

Tegels met groot formaat zijn al een hele tijd populair, we spreken zelfs van een nieuwe standaar

XXL deals: Een actie van groot formaat!

Grote tegels zijn inmiddels ingeburgerd.

Badreno opendeurdagen bij Van Calster

Lekkende kranen, onhandige douchegordijnen, schimmels,…  Is je badkamer helemaal passé en afgelee

Keiharde Lentedeals bij Van Calster vloeren

 Aan het bouwen of verbouwen en op zoek naar een mooie vloer of wandtegels?

GRATIS Nieuwsbrief