Nog meer verschillende compleet natuurlijke, ecologische en duurzame materialen bij Santana

Nieuw in het aanbod: bamboeklikvloeren in 4 kleuren

Wie Santana zegt, denkt spontaan aan kurk. Die gedachte dekt de lading echter niet meer volledig, want de vloeren- en wandenspecialist kiest voortaan voor méér en ook andere 100% natuurlijke, ecologische en duurzame materialen. Denk hierbij aan hout, steen en sinds kort nieuw in hun aanbod: bamboeklikvloeren, in wel vier kleuren.

Bamboo

Zoals de naam van deze nieuwe Santana-collectie al doet vermoeden, is deze nieuwe vloer vervaardigd uit bamboe. Hiermee toont de vloeren- en wandenspecialist dat ze naast kurk, ook met andere 100% natuurlijke en ecologische materialen werken. De Bamboo-collectie zorgt voor een mooie extra aanvulling op het assortiment. Deze bamboeklikvloeren zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: natural, pure, white en carbon. Begin dit jaar pakte Santana trouwens ook al uit met een stenen tegelvloer met kliksysteem – een primeur in België.  Ontdek ons volledig aanbod in een showroom in je buurt.

Bamboe met kurk

Hoewel Santana op meer dan enkel en alleen kurk inzet, blijft de schors van kurkeik een belangrijk materiaal. De bamboeklikvloeren bestaan namelijk uit bamboe én kurk. Je geniet dus van alle voordelen van een veerkrachtige en dempende kurkvloer. Maar de natuurlijke toplaag bamboefineer blijft voelbaar, wat het karakter van de vloer ten goede komt.

Ecologisch verantwoord

Net als kurk is bamboe trouwens een regenererend natuurlijk materiaal. De ontginning van bamboe is bovendien ecologisch verantwoord en brengt de natuur of haar habitat geen enkele schade toe. En als je kurk en bamboe combineert, krijg je letterlijk en figuurlijk het beste van twee werelden, toegepast in jouw leefwereld.

Wooncomfort en krasvastheid

Bij de vloeren van de nieuwe Bamboo-collectie staat wooncomfort centraal. Bovendien zijn ze uiterst krasbestendig en slijtvast. Hoe resistent de vloer wordt volgens de universele standaard aangegeven en krijgt daarbij een classificatie van klasse 23. Dat is dé garantie voor slijtvaste vloeren voor intensief huishoudelijk gebruik.

Adviesprijs 59,99 euro/m² incl. 21% BTW

Op zoek naar een 100% natuurlijke vloer? Vind een showroom in je buurt of laat je inspireren door onze brochure over klikvloeren.

In samenwerking met Santana

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Santana

Gespot: duurzame kurkvloer met parketlook in 8 kleuren

De zoektocht naar de ideale vloerbekleding zorgt wel eens voor keuzestress.

Innovatie: onderhoudsvriendelijke, natuurlijke tegelvloer met kliksysteem

Even gebruiksvriendelijk en waterbestendig als een tegel.

Krijg tot 45 procent korting op je klikvloer als je koopt vóór de zomervakantie

Ben jij zo iemand die vooral uitkijkt naar de vakantie omdat je dan een zee van tijd hebt voor je

Kurkvloeren: ecologisch, duurzaam én isolerend!

Denk aan een vloer en je denkt aan tegels, parket of laminaat.

GRATIS Nieuwsbrief