Innovatie: onderhoudsvriendelijke, natuurlijke tegelvloer met kliksysteem

Even gebruiksvriendelijk en waterbestendig als een tegel. Even gemakkelijk geplaatst als klikparket. Dat is de eerste 100% natuurlijke tegelvloer met kliksysteem. Ontdek deze primeur op de Belgische (ver)bouwmarkt!

Natuurlijke tegels

Op zoek naar een natuurlijke vloer die niet veel onderhoud vraagt? Dan is de eerste 100% natuurlijke tegelvloer met kliksysteem vast interessant voor jou. Die combineert de gebruiksvriendelijkheid van een gewone tegelvloer met de eenvoudige installatie van klikparket. De Mineral-tegels bestaan volledig uit natuurlijk materiaal: steengruis, houtvezels en natuurlijke harsen. En hun look? Ook die is helemaal natuurlijk. Je kiest uit 6 steen- en 5 houtlooks. Download de brochure en laat je inspireren.

Zo geplaatst

Tegels leggen neemt doorgaans veel tijd in beslag, maar deze nieuwe vloer met universeel kliksysteem is snel geplaatst. Je legt hem op een vlakke ondergrond, duwt de aansluitende tegel ertegen, drukt hem aan, en klaar! Geen gedoe met uitzetvoegen en profielen, want de vloer is volledig vormvast. Hierdoor leg je hem ook gemakkelijk in grote ruimtes. Plinten zijn niet nodig. Zo creëer je een piekfijn, strak interieur in geen tijd. Bezoek een showroom in je buurt voor advies op maat.

Op een bestaande vloer

Een andere grote troef van deze vloer is dat je hem kunt leggen op een bestaande vloer. Zo krijgt je interieur snel een nieuwe look, zonder breekwerken. Je spaart tijd en geld uit.  Voorzie wel een beetje plaats onder je deuren zodat hij kan doorlopen in verschillende ruimtes. Combineer deze vloer gerust met vloerverwarming. Hij geleidt de warmte perfect. En dankzij de waterbestendigheid is hij ook een aanrader in de keuken of badkamer. Ontdek alle toepassingsmogelijkheden.

Warm gevoel

Als je aan klassieke tegels denkt, denk je aan een kil gevoel, een hard oppervlak en een holle klank. De Mineral-natuurvloeren bewijzen dat het anders kan. Dankzij de geluiddempende onderlaag onder de minerale draagplaat loop je geruisloos door je huis. Bovendien kun je er gerust met je blote voeten over lopen want de tegels voelen aangenaam warm aan. Ze zijn daarenboven licht veerkrachtig en elastisch, wat bijdraagt tot een ontspannen gevoel.

Onderhoudsvriendelijke vloer

De Mineral-vloer heeft wel iets gemeen met een gewone tegenvloer: zijn onderhoudsvriendelijkheid. Dankzij een milieuvriendelijke coating zijn deze natuurlijke tegels zeer duurzaam. Je vloer is hiermee extra beschermd tegen slijtage, krassen en uv-stralen. 

Terrazzo, showstopper van 2019

De look die er momenteel het meest uitspringt? Terrazzo. De populaire gespikkelde vloer van weleer is terug en zal ook dit jaar vele interieurs opvrolijken. Ook die andere steentrend ‘Vintage’ doet het goed. Deze vloer met industriële uitstraling past mooi bij meubeltjes in fifties retrostijl. Naast deze speciale steenlooks heb je de keuze uit 5 eiken uitstralingen en 4 betonlooks. Benieuwd? Ga eens langs bij een showroom in je buurt.   

Interesse in de innovatieve Mineral-vloer of andere natuurlijke vloeren? Neem contact op voor advies op maat of bezoek een showroom. Tip: ontdek ook de brochure ‘kurk voor vloer en wand’.

In samenwerking met Santana

Meer nieuws van Santana

Samen vloeren we Corona! Santana blijft bereikbaar maar van op afstand

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of wand? Geen zorgen!

Welke interieurtrends zijn het populairst in 2020?

We zetten steeds meer in op duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Geef je bestaande vloer een make-over met dunne vloertegels

Wil je graag je vloer vernieuwen maar heb je geen zin in breekwerken en hoge kosten?

GRATIS Nieuwsbrief