Een vloer kiezen: zo visualiseer je elke Quick-Step vloer in je eigen huis!

Gepubliceerd op 03 September 2020

Wat past het best bij jouw interieur – een lichtere of een donkere vloer? Welke plaatsingsrichting geeft het mooiste effect? Met de RoomViewer van Quick-Step kun je alle vloeren virtueel uitproberen voor je de knoop doorhakt. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

Preview de Quick-Step vloeren in jouw interieur

Wanneer je een nieuwe vloer zoekt, zijn de praktische keuzes het makkelijkst gemaakt. Moet de vloer waterbestendig zijn? Zal er veel passage zijn in die ruimte? Hoeveel tijd wil je besteden aan onderhoud en schoonmaak? Maar als het om de look gaat, is de keuze vaak veel moeilijker. Zou het niet geweldig zijn als je een aantal vloeren kon uitproberen in je eigen huis voor je de knoop doorhakt? Met de RoomViewer van Quick-Step kan dat!

Hoe helpt de Quick-Step RoomViewer?

De Quick-Step RoomViewer helpt je om de ideale vloer te kiezen aan de hand van de volgende functies:

  • Je kunt foto’s van je interieur uploaden of een nieuwe foto nemen met je smartphone of tablet.
  • Je kunt twee vloeren naast elkaar vergelijken in hetzelfde interieur.
  • Dankzij de realistische beelden in hoge resolutie en de mogelijkheid om in te zoomen kun je zelfs de kleinste details bekijken voor je de knoop doorhakt.
  • Je kunt met één klik meer informatie krijgen over een vloer en zelfs een bestelling plaatsen.

Benieuwd? Probeer het snel eens uit.

Ontdek nog meer handige tools

De RoomViewer is slechts één van de tools die Quick-Step heeft ontwikkeld om je te helpen bij je keuze. Als je nog maar net begint te zoeken, kun je met de FloorExplorer ontdekken welke vloeren geschikt zijn voor je stijl en praktische behoeften. Op basis van antwoorden op enkele standaardvragen (kamer, look, kleur, belangrijkste vereisten enz.) stelt de tool een selectie samen uit de vloerencollectie van Quick-Step. Deze selectie kan je vervolgens met de RoomViewer visualiseren bij jou thuis om zo je ideale vloer te kiezen.

Bestel gratis stalen

Wat als je nog steeds twijfelt? Quick-Step geeft je ook de mogelijkheid om samples te bestellen. Zo kun je de vloeren thuis rustig bekijken en voelen voor je een definitieve keuze maakt. Op de webshop van Quick-Step kun je tot slot gedetailleerde informatie vinden over elke vloer, vloeren vergelijken en in enkele kliks je droomvloer bestellen.

Hoe vind je de vloer die perfect bij je wensen aansluit en binnen je budget past? De tools van Quick-Step helpen je op weg! Maak kennis met de gloednieuwe RoomViewer, de FloorExplorer en de Quick-Step webshop op www.quick-step.be.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan