CeraPoxy werkt keramische tegels duurzaam af

Geen professional of bouwheer die het belang van een goede voeg onderschat. Zowel esthetisch als technisch heb je een kwalitatieve afwerking nodig om je tegelwerk duurzaam te maken. Als specialist in afwerking schuift Knauf een handig voegmiddel naar voor: Knauf CeraPoxy. Gemakkelijk in gebruik en geschikt voor vloeren en wanden, zowel binnen als buiten.

Knauf CeraPoxy kan je ruim toepassen, van 1 tot 5 mm breed: zowel voor het voegen van alle soorten keramische tegels en dunne vloerstenen, als glasmozaïeken, marmeren en natuurstenen vloeren en muren, zowel binnen als buiten. Met zijn vele houtkleuren leent Knauf CeraPoxy zich trouwens in het bijzonder voor het voegen van imitatie parketvloeren.

Het voegproduct, dat uit twee bestanddelen bestaat, is gemaakt op basis van watergedragen epoxyhars. Naast zijn uniform aspect is CeraPoxy niet alleen hypoallergeen, vlekkenwerend en bacteriostatisch, maar ook voldoende waterbestendig om muren te voegen in openbare douches en zwembaden.

Verder heeft de voegpasta een hoge chemische en mechanische weerstand en een hoge hardheid, wat het product bestand maakt tegen trillingen en vervorming van bouwmaterialen. Dankzij deze eigenschappen is Knauf CeraPoxy bijzonder geschikt voor het voegen van flexibele ondergronden. Om de betegeling de perfecte uitstraling te geven, werd het detergent CeraPoxy Wash aan het gamma toegevoegd. Opgelost in het reinigingswater is dit het perfecte middel om de resterende cementsluier definitief te verwijderen. 

Praktische info:

• Beschikbaar in verpakking van 3 kg

• Kleuren: wit, cementgrijs, antraciet, Iroko, Wengé, Teak, Lariks

• Voegbreedte: 1 tot 5 mm

• Verwerkingstemperatuur: +5 °C tot +30 °C

• Gebruiksduur ≥ 45 min

• Wachttijd voor betreding: min. 24 u bij 23°C, min. 48 u bij 5°C

In samenwerking met Knauf

Meer nieuws van Knauf

Knauf EasyFiller 45, onmisbare voegenvuller

Een uitstekende hechting, een groot vulvermogen en een constante afbindtijd.

Knauf Twinfit 034, duurzame oplossing voor hellende daken

Minerale glaswol combineert uitstekende thermische en akoestische isolatie

Zelf een betonplaat gieten

Voor het plaatsen van je tuinhuis, tuinberging, fietsenhok, ...

Verbeterde isolerende gipsplaat lost verwachtingen in

Knauf heeft de prestaties van de innovatieve isolerende gipsplaat InTherm PUR verder verbeterd, v

GRATIS Nieuwsbrief