Trend : Groot, groter, grootst

De nieuwste technologieën maken het mogelijk om steeds grotere keramische tegels te produceren met dezelfde sterkte als kleinere formaten. XL-tegels zijn een echte trend bij iedereen die houdt van minimal chic of industriële look, maar ondertussen doet grootformaat ook zijn intrede in landelijke interieurs.

 

Groot

Tilestone Marble White (75x75cm)

Imponeer met deze marmerimitatie van natuursteen die elke kamer in huis meteen omtovert tot een juweeltje. Tilestone Marble White zorgt voor klasse en uitstraling in de keuken of badkamer. Bovendien kan je deze XL-tegel ook tegen de wand plaatsen waardoor je het plaatje helemaal compleet maakt.

Groter

Tilestone Manhattan Light Grey (120x60cm)

Tilestone Manhattan Light Grey heeft de uitstraling van een industriële betonvloer, gecombineerd met alle onderhoudsgemak van een keramische tegel. Hierdoor is hij ook perfect bruikbaar in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de keuken. Deze betonlook mixt zich perfect met de rest van je interieur, waardoor je telkens weer geniet van de rust en eenvoud die deze tegel uitstraalt. 

Grootst

Materia Grigio (120x120cm)

Ook Materia Grigio, een keramische natuursteenimitatie, past door zijn afmeting van 120x120cm perfect in dit rijtje. Wil je de plaatsing van deze XL-tegels vergemakkelijken? Met Tilestone Ecoflex Plus lijm en het Tilestone Levelling System, dat ervoor zorgt dat je vloer overal gelijk ligt, zorg je zelf moeiteloos voor een perfecte plaatsing.

 

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Extra grote tegels XXL voor een extra ruimtelijk gevoel

We zien het graag groots: tegels steken we niet onder stoelen of banken maar laten we stralen in

Keramische zwembadboorden voor een perfecte afwerking

De zonnige temperaturen brachten ons een zomer vol snikhete dagen en klamme nachten.

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen.

Deze keramische tegels sieren onze hedendaagse woningen en terrassen

De vloer onder je voeten bepaalt de look and feel van een kamer.

GRATIS Nieuwsbrief