Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Gepubliceerd op 01 July 2020

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen. Maar, dan gebeurt het: keuzestress. Je ontdekt al gauw dat je meerdere vloeren mooi vindt. Hoe weet je welke vloertegels het beste passen in jouw interieur? Kom het te weten nog voor er maar één tegel geplaatst is.

De juiste vloer vinden

Een nieuwe vloer kiezen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Kies je voor (parket)tegels, natuursteen of parket? Ga je voor een lichte of donkere vloer? Leg je hem in de lengte of breedte, in wildverband of visgraatpatroon? Is er een bepaalde stijl of trend die je voorkeur heeft? Er zijn zoveel keuzemogelijkheden. Als je nu maar vooraf kon zien hoe een vloer er bij jou thuis zal uitzien… 

Eerst zien, dan kiezen

Vind je verschillende vloeren mooi en kun je niet meteen kiezen? Dan kun je ze voortaan virtueel testen in je eigen interieur. Selecteer op de website van Impermo een vloer naar keuze, kies om je vloer in je kamer te bekijken en laad een foto van je ruimte op in Room Designer by Impermo. In enkele seconden verschijnt je interieur mét de nieuwe vloer op je scherm. Vergelijk verschillende vloeren, bekijk ze vanuit verschillende hoeken in je interieur, verander de legrichting, enzovoort. Heb je geen foto van je eigen interieur? Dan kun je de vloer ook testen met de foto’s van ruimtes in de tool. Bekijk de vloer van je keuze in je eigen interieur.

Je vloer in 3D

Heb je meerdere favoriete vloertegels en wil je ze rustig bekijken, voelen en vergelijken? Dat kan aan de hand van staaltjes. Bestel jouw favoriete vloerstalen en bestudeer ze zolang je wilt. Bekijk ze met verschillende soorten lichtinval, leg ze naast andere vloerstalen, meubels of materialen en de ga kwaliteit na. Ontdek meer over de Stalenbox en vraag je favoriete tegelstalen aan. 

Je vloer bestellen

Heb je de perfecte vloer voor je interieur gevonden? Dan kun je je tegels, natuursteen of parket online bestellen en ze thuis laten leveren of afhalen in een vestiging. Wil je ze ook laten plaatsen? Ontdek een professionele vloerder voor de plaatsing. 

Op zoek naar de ideale vloer voor je project? Laat je inspireren door de catalogus of ontdek het volledige aanbod in een van de toonzalen.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan