Nieuwe collectie bij impermo

Gepubliceerd op 24 February 2017

Dankzij de nieuwste digitale technieken kunnen nu perfecte natuurgetrouwe imitaties gemaakt worden in keramische materialen. Keramisch parket kennen we al een tijdje. Nieuw zijn nu de verschillende formaten die het perfect mogelijk maken om een wand te bekleden. Houtstructuur in de badkamer? Het kan nu!

Naast hout vinden we natuurlijk ook natuursteen imitaties terug en zelfs betonlooks die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Ga voor textuur

Helemaal in zijn de textielstructuren in keramische tegels. Tegels met het uitzicht van stoffen was dé trend op de beurzen het afgelopen najaar. Natuurlijk volgen wij de trends op de voet en hebben wij hiervan een mooie collectie beschikbaar. Jute of linnen in prachtige grote formaten staan te pronken in onze toonzalen. Een gezellig, warm  effect wat ook nog super onderhoudsvriendelijk is. Niet twijfelen! 

Tijdloos chique

Helemaal terug van nooit weggeweest: marmer! Wil je klasse en uitstraling, ga dan resoluut voor marmer. Een perfecte keramische imitatie of een echte natuursteen carrara maken het mogelijk om elke badkamer of keuken om te toveren tot een juweeltje.  Uniek is onze Cararra Grey White Mix Napolitano: een natuursteen toplaag verlijmd op een keramische onderlaag. Door de maatvastheid kan je dit plaatsen met fijne voegjes, direct verlijmd op de chape. Dus ook perfect combineerbaar met vloerverwarming. 

Trendy visgraat

Experimenteer zeker eens met visgraat! Door tegeltjes in visgraat te plaatsen creëer je meteen een tof en speels effect. Een leuk accentje in visgraat of zelfs een volledige wand? Het vergt wat extra tijd voor de plaatsing maar het resultaat mag er zeker zijn! Gedurfd mooi!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan