Lenteschoonmaak: zo laat je jouw terras opnieuw stralen

Is je terras net als jij klaar voor de eerste zonnestralen? Of kan het eerst een grondige lenteschoonmaak gebruiken? Jouw terras weer BBQ-proof maken, dat doe je zo!

Keramische terrastegels: vlekkeloos de winter door

 Een keramische terrastegel is zo goed als winterweer-proof. Het gevolg: ook na een gure winter ziet je terras er nog altijd even fris uit. Keramische tegels nemen namelijk geen vuil op en van groenaanslag heb je ook weinig last. Heb je toch last van groenaanslag of een hardnekkige vlek, dan is Tilestone Krachtige Reiniger een goede optie. Deze kan je zowel als reiniger voor tegels als voor de voegen gebruiken. Wil je met andere woorden de duurzaamheid van jouw keramisch terras behouden, dan volstaat een schrobborstel in combinatie met een krachtige reiniger tijdens de lenteschoonmaak.

SUPERTIP

Een hogedrukreiniger gebruiken? Dat is meestal geen goed idee… Dit maakt de voegen poreus en zorgt ervoor dat vuil zich sneller vastzet.

Blauwe hardsteen terrastegels: eenvoudig opnieuw stralend   

Blauwe steen weer laten stralen voor de warme lentedagen? Daarvoor heb je niet veel nodig… Lithofin Buitenhuisreiniger is een reinigingsproduct voor buiten en speciaal ontwikkeld voor het reinigen van natuursteen. Voor zowel blauwe steen, graniet en leisteen is dit product tijdens de lenteschoonmaak uw redder in nood.

Granieten terrastegels: snel spik en span

Graniet is het ideale materiaal voor je terras. Het oogt mooi, het is “buiten”gewoon natuurlijk en makkelijk in onderhoud. De lenteschoonmaak doen voor een natuurstenen terras? Lithofin Buitenhuisreiniger is jouw partner in crime. Gewoon aanlengen met water en even laten intrekken op je natuursteen. Het enige wat je nog moet doen is even schrobben met een schrobborstel en je terras is helemaal klaar voor de lente.

Leistenen terrastegels: extra stralend met leisteenolie

Een leistenen terras is prachtig in alle seizoenen maar wil je je terrastegel na het reinigen extra voeden en verwennen?  Dan kan je jouw leisteen behandelen met leisteenolie. Verwen je leisteen en dan is je terras helemaal klaar voor de zalige eerste lentezon!

 

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Hoe moet je natuursteen onderhouden?

Ook altijd gehoord dat het moeilijk is om natuursteen te reinigen?

Je terras inrichten volgens de laatste trends

Genieten van het zonnetje of gezellig barbecueën met vrienden… De lente en de zomer zijn dé perio

Hoe moet je keramische tegels onderhouden?

Heb je onlangs een nieuwe tegelvloer geïnstalleerd, maar weet je niet goed hoe je ‘m proper maakt

Je badkamer helemaal Pinterest-proof met deze tips!

Surf jij soms urenlang op Pinterest op zoek naar interieurinspiratie voor je badkamer?

GRATIS Nieuwsbrief