Kinderkamer: Trends 2018

Na de keuken- en badkamertrends van 2018 is het tijd om de allerkleinsten onder ons te verwennen. Wil je graag een frisse wind door de kinderkamer laten waaien? Met deze twee hippe trends geven we je alvast wat inspiratie.

Botanical Garden

 Paul & Jane Rousseau 

Ook de kinderkamer ontsnapt niet aan de groene woontrend met olifanten, cactussen en oversized bladeren. Trek de botanische sfeer nu ook door naar de vloer met de keramische patroontegels van Paul & Jane. Met zijn bruine en groene ontwerpen, waan je je al snel in een urban jungle. Ook Marseille parket is een mooie aanvulling binnen deze trend. Door zijn gekliefde afwerking roept hij de sfeer op van de typische oude houten schuren. Nog een flamingokussentje in het bed en je bent helemaal klaar.

Geometrisch Design 

 Trocadero Trompe l'oeil

Even simpel als uniek is de trend van de geometrische vormen. Deze trend vindt zijn oorsprong in de Scandinavische woonstijl en kenmerkt zich door een strak design. Een beetje saai voor jou, denk je? Als je wat meer durft, tover je toch gewoon de vloer om tot een echte eyecatcher. Bekleed de volledige kamer met een cementtegel of creëer een speels hoekje in combinatie met keramisch parket.

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Hoe moet je natuursteen onderhouden?

Ook altijd gehoord dat het moeilijk is om natuursteen te reinigen?

Je terras inrichten volgens de laatste trends

Genieten van het zonnetje of gezellig barbecueën met vrienden… De lente en de zomer zijn dé perio

Hoe moet je keramische tegels onderhouden?

Heb je onlangs een nieuwe tegelvloer geïnstalleerd, maar weet je niet goed hoe je ‘m proper maakt

Je badkamer helemaal Pinterest-proof met deze tips!

Surf jij soms urenlang op Pinterest op zoek naar interieurinspiratie voor je badkamer?

GRATIS Nieuwsbrief