Kinderkamer: Trends 2018

Na de keuken- en badkamertrends van 2018 is het tijd om de allerkleinsten onder ons te verwennen. Wil je graag een frisse wind door de kinderkamer laten waaien? Met deze twee hippe trends geven we je alvast wat inspiratie.

Botanical Garden

 Paul & Jane Rousseau 

Ook de kinderkamer ontsnapt niet aan de groene woontrend met olifanten, cactussen en oversized bladeren. Trek de botanische sfeer nu ook door naar de vloer met de keramische patroontegels van Paul & Jane. Met zijn bruine en groene ontwerpen, waan je je al snel in een urban jungle. Ook Marseille parket is een mooie aanvulling binnen deze trend. Door zijn gekliefde afwerking roept hij de sfeer op van de typische oude houten schuren. Nog een flamingokussentje in het bed en je bent helemaal klaar.

Geometrisch Design 

 Trocadero Trompe l'oeil

Even simpel als uniek is de trend van de geometrische vormen. Deze trend vindt zijn oorsprong in de Scandinavische woonstijl en kenmerkt zich door een strak design. Een beetje saai voor jou, denk je? Als je wat meer durft, tover je toch gewoon de vloer om tot een echte eyecatcher. Bekleed de volledige kamer met een cementtegel of creëer een speels hoekje in combinatie met keramisch parket.

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Droom weg met de najaarsstijl van 2019: La palace Parisienne

Romantisch flaneren door het schilderachtige Montmartre, wegdromen bij de haute couture in de boe

Interieurtip: zo creëer je de Amerikaanse loftstijl

Het loftgevoel in je interieur betrekken is niet zo moeilijk.

GRATIS Nieuwsbrief